Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi

Haber Merkezi
Kızılcık Şerbeti Magazin Haberleri
Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi

Geçen günlerde uyuşturucu siparişi verdiği ve polise yakalandığı iddiasıyla gündeme gelen Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, sosyal medyadan yeni bir paylaşım yaptı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek'in geçen günlerde uyuşturucu siparişi verdiği ve yol üzerinde beklediği torbacıyı polis durdurunca kendisinin de yakalanıp emniyete götürüldüğü iddia edildi.

Polise verdiği ifadede "İlk kez uyuşturucu madde kullanacaktım" diyen Civelek'in torbacıyla telefon konuşmasında ise "Bu seferlik eski fiyattan yap" ifadesini kullandığı öne sürüldü.

Torbacının tutuklanarak cezaevine gönderildiği, Civelek hakkında ise uyuşturucu eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verildiği belirtildi.

Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi - Resim : 1

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN YENİ BÖLÜMÜNÜ PAYLAŞTI

Tüm bu gelişmeler yaşanırken iddialara dair açıklama yapmayan Feyza Civelek, sessizliğini dizisine dair paylaşım yaparak bozdu.

Ünlü oyuncu dizinin fragmanını Instagram hesabından "Cuma bekleriz" notuyla yayınladı.

Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi - Resim : 2

Bu arada Feyza Civelek'in annesi, 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin senaristi Melis Civelek.