Üvey Anne'deki Kutsi'nin sahnesi gündem oldu! Akıllara o dizi geldi

Magazin Haberleri
Üvey Anne'deki Kutsi'nin sahnesi gündem oldu! Akıllara o dizi geldi

Yaz dizisi olarak izleyici karşısına çıkan Üvey Anne dizisi final yaparak ekran macerasını noktaladı. Kutsi'nin başrolünde yer aldığı Üvey Anne'nin final sahnesini görenlerin aklına Doktorlar dizisindeki nikah sahnesi geldi.

Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Aslı Tandoğan gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı ATV'de ekrana getirilen Üvey Anne dizisi yaz aylarında iddialı bir yapım olarak yerini aldı. Ancak ilerleyen zamanlarda beklenen reytingi sağlayamayan Üvey Anne dizisi 8'inci bölümünde final yaparak ekran macerasını noktalamak durumunda kaldı.

Üvey Anne'deki Kutsi'nin sahnesi gündem oldu! Akıllara o dizi geldi - Resim : 1

Dizinin final sahnesinde Serap'ı nikah masasında terk edip kovan Faruk'un sahnesi akıllara yıllar önce yayınlanan ve çok konuşulan Doktorlar dizisini getirdi. Doktorlar dizisinde Levent'in Ela'yı gelinliğiyle düğünü beklerken terk etmesi akla gelince sosyal medya karıştı.

Kutsi'nin sahnesini görenler "Kutsi'ye olan inancımı kaybettim", "Sorun karakterde değil Kutsi'de mi ya", "Düğünde terk etmek için mi sektöre girdin Kutsi" yorumlarında bulundu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Üvey Anne dizisi Doktorlar dizisi ATV Hazal Filiz Küçükköse Kutsi Aslı Tandoğan