Usta sanatçı Emel Sayın'dan nostaljik paylaşım! Duygusal anlar yaşadı

Usta sanatçı Emel Sayın, başrolü büyük aşkı Tarık Akan'la paylaştığı, 1973 yapımı 'Yalancı Yarim'i Show TV'de görünce duygusal anlar yaşadı.

Bir döneme damga vuran filmleri ve şarkıylarıyla gönüllerde taht kuran sanatçı Emel Sayın, önceki gün sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşıma imza attı. 

Başrolü büyük aşkı Tarık Akan'la paylaştığı, 1973 yapımı 'Yalancı Yarim'i Show TV'de görünce duygusal anlar yaşayan Emel Sayın, o anları takipçileriyle paylaştı. 

Usta sanatçı Emel Sayın'dan nostaljik paylaşım! Duygusal anlar yaşadı - Resim : 1

"HEPSİNİ ÇOK ÖZLEDİM"

Usta sanatçı Instagram hesabından yayınladığı videoda, “Nerelere gittim… Ne güzel filmlermiş… Hepsini çok özledim. Çok kıymetli onlar… Sonra düşündüm, bir tek Metin Akpınar var. Allah ona sağlıklı çok uzun yıllar versin daha. Onu aradım ama ulaşamadım. Sesini duymak istedim. Hiç değilse onunla konuşayım dedim olmadı. Baksanıza ne kadar samimi ne sıcakmış…” ifadelerini kullandı. 

Usta sanatçı Emel Sayın'dan nostaljik paylaşım! Duygusal anlar yaşadı - Resim : 2

"TARIK AKAN'A İYİ Kİ AŞIK OLMUŞUM"

Tarık Akan'la dört yıl aşk yaşayan Emel Sayın, verdiği bir röportajda "İyi ki Tarık Akan'a aşık olmuşum. Çok şey öğretti bana" açıklamasında bulunmuştu.

Usta sanatçı Emel Sayın'dan nostaljik paylaşım! Duygusal anlar yaşadı - Resim : 3

"AŞKA SET ÇEKİLMİYOR"

2016 yılında hayatını kaybeden ünlü aktör Tarık Akan, aşk hayatıyla çok az gündeme gelmişti. Bu konuda yıllarca hep sessiz kalmayı tercih etti.

Bir kez isim vermeden şöyle demişti: "Hep aşık delikanlıyı oynamıştım ama aşkı yaşamamıştım. Sonunda sırılsıklam aşık oldum. Önce aramızdaki elektriğe engel olmaya çalıştık. Hele o çok direndi. Ancak aşka set çekilmiyor. Tam dört sene sürdü."

Kaynak: Haber Global TV

Emel Sayın Tarık Akan Metin Akpınar magazin haberleri