Usta oyuncu Tamer Levent en büyük pişmanlığını anlattı: Oğlumun bir cümlesi bana çok koydu!

Magazin Haberleri
Usta oyuncu Tamer Levent en büyük pişmanlığını anlattı: Oğlumun bir cümlesi bana çok koydu!

Usta oyuncu Tamer Levent, katıldığı YouTube kanalında yaşadığı büyük pişmanlığını anlattı. Hayatının büyük bir kısmını tiyatroya ayırdığı için ailesine istediği kadar zaman ayıramadığını söyledi. Usta oyuncu bir konuyla ilgili fikir verdiği oğlunun verdiği yanıtla şoku yaşadığını itiraf etti.

Son olarak final yapan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Rafet Koroğlu' karakterini canlandıran Tamer Levent, Gökay Kalaycıoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Usta isim, programda hayatıyla ilgili pişmanlığını anlattı.

"BABALIĞIM BANA YETERSİZ GELDİ"

Kalaycıoğlu'nun "En büyük hatan neydi?" sorusu üzerine konuşan Tamer Levent, "Çok çalışmaktan ötürü çocuklarımla ve eşimle zaman geçiremedim. Bu çok değildi... Bu ülkede hayal ettiğim şeylerin olmasını istiyordum. Bunun ilk örneklerinin verilebilmesi için çalıştım. Ailemi bu süreçte bence çok ihmal etmedim ama o hazzı alamadım. 16 sene boyunca ailemle istediğim gibi zaman geçiremedim. Babalığımı yaşadım ama bana yetersiz geldi" dedi.

Usta oyuncu Tamer Levent en büyük pişmanlığını anlattı: Oğlumun bir cümlesi bana çok koydu! - Resim : 1

"BABA SEN YOKSUN Kİ!"

"Üzerime düşen işleri yaptım ve baba olarak sevgimi göstermeye çalıştım" diyen Levent şöyle devam etti; "Bu süreçte çok önlem almaya çalıştım. 'Acaba daha fazlasını yapabilir miydim?' diye düşündüm hep. Ailem bu konuyla ilgili yakınmadım. Bir kere oğluma bir konuyla alakalı bir şey söylediğimde bana 'baba sen yoksun ki' demişti. O bana çok koymuştu."

Kaynak: Haber Global TV

Tamer Levent Camdaki Kız magazin haberleri