Usta oyuncu Suna Selen 'Üç Kuruş' dizisinin kadrosuna katıldı

Üç Kuruş Dizi Haberleri
Usta oyuncu Suna Selen 'Üç Kuruş' dizisinin kadrosuna katıldı

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisinin kadrosuna usta oyuncu Suna Selen dahil oldu. Selen, Üç Kuruş’ta Kartal’ın (Uraz Kaygılaroğlu) babaannesini canlandıracak.

Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in senaryosunu yazdığı dizinin ekibine son olarak usta oyuncu Suna Selen katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Selen, Üç Kuruş’ta Kartal’ın (Uraz Kaygılaroğlu) babaannesine hayat verecek.

Usta oyuncu Suna Selen 'Üç Kuruş' dizisinin kadrosuna katıldı - Resim : 1

Dizide başlıca rolleri Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Sezin Akbaşoğulları, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Mehmet Bozdoğan, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Aytaç Uşun, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Civan Şit oynuyor.

Usta oyuncu Suna Selen 'Üç Kuruş' dizisinin kadrosuna katıldı - Resim : 2

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

“Çıngıraklı” kendine has karakterleri ve sert kuralları olan renkli bir Roman mahallesidir. Mahallenin “koruyucusu” konumunda ise mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) bulunmaktadır. Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin (Ekin Koç) ile Kartal arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkarır.

Kaynak: Diğer

Üç Kuruş dizisi dizi dizi haberleri