Usta oyuncu Cüneyt Arkın'dan A Milli Takım'a videolu destek

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020)'nda mücadele edecek olan A Milli Futbol Takım'a destek verdi.

Şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde rol alan Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabı üzerinden 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020)'nda mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı'na destek verdi. 

"KAHRAMAN SAVAŞÇILARIN ÇOCUKLARISINIZ"

Cüneyt Arkın paylaştığı videoda, "Milli Takım'a... Bre yiğitlerim Bizim Çocuklar... Kahraman savaşçıların çocuklarısınız sizler, onların savaşçı ruhu yüreklerinizde yaşamaktadır. Size bu ruh güç verir... Yenin, aşın, yenin, kazanın, kazanın bizim çocuklar" ifadelerini kullandı. 

Usta oyuncunun paylaşımında mehter marşının yer alması dikkat çekti. Cüneyt Arkın'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

EN BÜYÜK KORKUSUNU ANLATTI

Twitter hesabında 210 bin takipçisi bulunan Arkın, eşi Betül Cüreklibatır'a olan aşkını gözler önüne sermeyi ihmal etmiyor.

83 yaşındaki oyuncu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımında, "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum" ifadelerini kullanmıştı.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'dan A Milli Takım'a videolu destek - Resim : 1

"İLİŞKİMİZİ EGO BAŞLATTI"

Cüneyt Arkın'la evliliğinden iki çocuğu bulunan Betül Cüreklibatır daha önce verdiği bir röportajda eşiyle tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Arkadaş toplantısında tanıştık. Çok hoş adamdı, çevresi kadınlarla doluydu. Eee bir de ünlü… Ama ben pek oralı olmadım, lafın kısası benim sessiz duruşum onun dikkatini çekmiş.

İlişkimiz herkes peşimde koşarken bu kadın neden bana bakmadı egosu ile başladı. Tanıştık ve çok farklıydı o. Egosuz, bildiğin köyden gelmiş, özünü kaybetmemiş bir adam gibi. Tanıştık, derken birbirimizin vazgeçilmezi olduk ve bir yıl sonra evlendik."

Kaynak: Haber Global TV

A Milli Takım EURO 2020 A Milli takım EURO 2020 Cüneyt Arkın magazin haberleri