Usta oyuncu Camdaki Kız dizisine dahil oldu

Camdaki Kız Dizi Haberleri
Usta oyuncu Camdaki Kız dizisine dahil oldu

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Tamer Levent'in başrollerde yer aldığı Camdaki Kız dizisine usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu dahil oldu. Erhan Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

OGM Pictures imzalı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Son olarak, dizinin kadrosuna usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu da dahil oldu.

Usta oyuncu Camdaki Kız dizisine dahil oldu - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Erhan Yazıcıoğlu, Instagram hesabından “Bilin bakalım hangi dizideyim?” notuyla bir paylaşımda bulundu.

Erhan Yazıcıoğlu

Camdaki Kız dizisine transfer olduğunu ortaya koyan paylaşımlarda bulunan Yazıcıoğlu, Instagram hesabının hikayeler bölümünden takipçilerinden gelen tebriklere teşekkür etti.

Erhan Yazıcıoğlu

ERHAN YAZICIOĞLU KİMDİR?

Türk tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı ve sunucu Erhan Yazıcıoğlu, 1954 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Muhsin Yazıcıoğlu’nun tüm karşı çıkmasına rağmen 17 yaşında İstanbul Şehir Tiyatroları’na figüran olarak girdi. Daha sonra, İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan emekli oluncaya dek, pek çok oyunda önemli roller üstlendi.

Oldukça genç bir yaşta emekli olduğu için, yıllarca çalıştığı kuruma, daha sonra konuk oyuncu statüsü ile geri dönmüştür. Ayrıca, tiyatro hayatı boyunca, Tiyatro İstanbul, Sadri Alışık Tiyatrosu gibi tiyatrolarda konuk oyuncu ve konuk yönetmen olarak çalışmalar yapmıştır. Televizyondaki "Seç Bakalım" adlı programıyla adından uzun süre söz ettiren Yazıcıoğlu, tiyatronun yanı sıra uzun yıllar seslendirme ve seslendirme yönetmenliği yapmıştır. Erhan Yazıcıoğlu, 18 Temmuz 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine getirildi. Şehir tiyatrolarının 100. yılına özel olarak ise repertuara Çürük Temel, Lillian, Kerbela, Cibali Karakolu, On İki Öfkeli Adam oyunlarını eklemiştir. 1 Aralık 2015 tarihinde görevinden istifa etti. Erhan Yazıcıoğlu, son olarak 2020’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde rol aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Erhan Yazıcıoğlu Camdaki Kız kanal d dizileri dizi dizi haberleri