Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizisinden ilk tanıtım geldi

Dizi Haberleri
Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizisinden ilk tanıtım geldi

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği 'İçerde' ve 'Çukur' dizilerinin ardından pazartesi günleri yine aynı kanalda yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisi seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerde yer alacağı Üç Kuruş dizisinden ilk tanıtım da seyirciyle buluştu.

Ay Yapım, yepyeni ve iddialı projesi 'Üç Kuruş' için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yayınlanan ilk tanıtımında yer alan "Ben Hiç Yapmadım Diyebilir Misin? İçindeki Irkçıyla Yüzleşmeye Hazır Mısın?" sözleriyle dikkat çeken yapımın hikayesi şimdiden sosyal medyada merak konusu oldu.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Civan Canova'nın paylaştığı yapım, polis, mafya ve seri katil ekseninde geçecek heyecanlı bir öyküyü ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Senaryosu Murat Uyurkulak ile Damla Serim'in kaleminden çıkan dizinin yönetmenliğini yine 'İçerde' ve 'Çukur' projelerinden tanıdığımız Sinan Öztürk üstleniyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ İLK TANITIM

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU

Üç Kuruş dizisi seri katil İrfan'ın işlediği cinayet sahnesiyle başlıyor. İrfan kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Dizi adını bu simgeden alıyor. Daha sonra polis teşkilatının renkli bir operasyonla bir hanın altında kumarhane işleten Kartal'ı yakaladığı sahneyi izleyeceğiz. Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikâyesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan'ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Üç Kuruş dizisi Show TV Üç Kuruş dizisi konusu Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosu