Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran Berrak Tüzünataç, bir deri bir kemik kaldı

Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran Berrak Tüzünataç, bir deri bir kemik kaldı

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran model Berrak Tüzünataç'ın son hali korkuttu. Sosyal medya hesabından pozlarını paylaşan Tüzünataç'ın bir deri bir kemik kalması dikkatlerden kaçmazken, ünlü oyuncunun takipçileri ise karşı karşıya geldi.

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, magazin gündeminde adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

URAZ KAYGILAROĞLU İLE AYRILDI

Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile bir birliktelik sürdüren Berrak Tüzünataç, kısa süre sonra bu ilişkiye nokta koymuştu.

HER GEÇEN GÜN ERİYOR

Geçtiğimiz yıllarda yoga ve pilatesi yaşam tarzı haline getiren, aynı zamanda hayvansal ürünlerle vedalaşıp vejetaryen beslenmeye başlayan Berrak Tüzünataç, her geçen gün biraz daha zayıflıyor.

TAKİPÇİLERİ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Hakkında günde sadece iki öğün beslendiği yönünde haberler çıkan oyuncu, son paylaşımı ile takipçilerini karşı karşıya getirdi.

Bazı takipçileri Berrak Tüzünataç'a 'diyeti bırak' önerisinde bulunurken, bazıları ise 'Berrak'ın kilolarıyla ilgilenmekten vazgeçin' diyerek tepki gösterdi.

İşte Tüzünataç'ın o paylaşımı:

Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran Berrak Tüzünataç, bir deri bir kemik kaldı - Resim : 1

Berrak Tüzünataç magazin magazin haberleri Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran Berrak Tüzünataç bir deri bir kemik kaldı berrak tüzünataç'ın son hali korkuttu