Ünlü yıldıza büyük şok! Parkta yaban domuzlarının saldırısına uğradı

Magazin Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Barselona’da iki yaban domuzunun saldırısına uğradığını duyurdu. Yaban domuzlarının çantasını aldığını söyleyen Shakira, parçalanmış çantasının halini Instagram hesabında yayınladı.

Kolombiyalı pop yıldızı Shakira, Barselona'da bir parkta yürürken iki yaban domuzunun saldırısına uğradığını açıkladı. Oğlu Milan’la parkta yürüdüğü sırada saldırıya uğrayan şarkıcı, yaban domuzlarının çantasını çaldığını ama çantasını geri almak için peşlerinden koştuğunu Instagram hesabından anlattı.

"ÇANTAMI ALIP ORMANA GÖTÜRDÜLER"

Instagram hesabından parçalanmış ve çamur olmuş çantasının videosunu paylaşan Shakira yaşadıklarını anlattı: “Parkta bana saldıran iki yaban domuzunun çantama yaptıklarına bakın. İçinde cep telefonum olan çantamı alıp ormana götürdüler”

Ünlü yıldıza büyük şok! Parkta yaban domuzlarının saldırısına uğradı - Resim : 1

44 yaşındaki şarkıcı, parkta o sırada yanında olan oğlu Milan’a dönerek “Doğruyu söyle, annenin yaban domuzuna karşı nasıl durduğunu anlat” dedi.

Ünlü yıldıza büyük şok! Parkta yaban domuzlarının saldırısına uğradı - Resim : 2

Barcelona’da yaban domuzlarının saldırısına uğrayan Shakira ve oğlu yaralanmadı.

Ünlü yıldıza büyük şok! Parkta yaban domuzlarının saldırısına uğradı - Resim : 3

OLAY YERİNE YAKIN BİR MALİKANEDE YAŞIYORLAR

Shakira ve Gerard Pigue, iki oğullarıyla birlikte saldırının gerçekleştiği parka yakın bir bölgedeki malikanede yaşıyor. Malikanenin yakınlarındaki dağ eteğindeki park alanı da yaban domuzlarının doğal yaşam alanı olarak biliniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Shakira magazin magazin haberleri Barselona