Ünlü türkücü Güler Işık'tan kötü haber! Sevenlerinden dua istedi

Magazin Haberleri
Ünlü türkücü Güler Işık'tan kötü haber! Sevenlerinden dua istedi

Ünlü türkücü Güler Işık, ikinci kez kansere yakalandı. Daha önce meme kanserini atlatan Işık, kanserin tekrar nüksettiğini belirterek sevenlerinden dua istedi.

Bir dönem söylediği türkülerle adından söz ettiren 'Türkülerin kraliçesi' lakaplı Güler Işık, ikinci kez kansere yakalandı. Bundan birkaç sene önce Güler Işık’a meme kanseri teşhisi konmuştu. Kötü haberi alan Işık, hastanede yıkılmış ve kendini yerden yere attığını söylemişti.

Kanser teşhisi koyulan ünlü türkücü Güler Işık, Umre ziyaretinde iyileşeceğini işaret eden bir rüya gördü. Rüyası doğru çıkıp şifa bulan Işık, tesettüre girmişti.

"ÇOK ŞÜKÜR ATLATMIŞTIM"

Uğur Arslan’ın Haber Arası programına katılan Güler Işık, hastalığa yakalanma sürecini, "İlk kez 2015 yılında bu illet hastalığa yakalandım ama çok şükür atlatmıştım. Bir şey yoktu, kontrollerimi yaptırıyordum. Son 1,5 yıldır pandemiden dolayı doğru dürüst kontrollerimi yaptıramadım. Gecikmeli şekilde gittim doktara, biyopsi istediler. O sıralarda zaten göğüs kısmımda bir ağrı sızı hissediyordum.” dedi.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Atlattığı hastalığa yeniden yakalandığını ifade eden Güler Işık, kontrol öncesi kendisinde oluşan farklılıkları ve ağrıları hissettiğini ifade ederek şunları söyledi:
"Tekrar kontrole gittim ve sonuç kötü geldi. Aynı hastalık değil, fakat bu sefer de süt kanallarında olan bir rahatsızlık ortaya çıktı. Hem akciğerime hem karaciğerime sıçramış. Acilen tetkikler yapıldı, kontroller yapıldı. Nereye gittiysem "Tedavi olmalısın" dediler. Hemen kemoterapiye başlamam gerekti. Allah'a şükür iyi sonuç veriyor. Yüce Rabbim bunu yeniden atlatmama müsaade edecektir diye düşünüyorum. Beni sevenlerden dua istiyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Güler Işık magazin magazin haberleri