Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı! 'İçim acıyor'

Magazin Haberleri
Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı! 'İçim acıyor'

Sunucu Ezgi Sertel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yoğun bakımda tedavi gören babası Serdar Sertel için sevenlerinden dua istedi.

Sunuculuğunu yaptığı yemek programlarıyla adını duyuran ve 2008 yılında Arka Sokaklar'ın oyuncusu Ozan Çobanoğlu ile nikah masasına oturan Ezgi Sertel'in son paylaşımı, sevenlerini bir hayli üzdü.

Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı! 'İçim acıyor' - Resim : 1

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Instagram'dan yaptığı paylaşımla babası Serdar Sertel'in yoğun bakıma tedavi gördüğünü duyuran Sertel, "Benim biricik canım babam yoğun bakımda. İçim çok acıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı! 'İçim acıyor' - Resim : 2

İKİ KEZ DÜŞÜK YAPTI 

Öte yandan daha önce katıldığı bir programda iki kez düşük yaptığını anlatan Ezgi Sertel, şu ifadeleri kullanmıştı:

 "İlk bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım. Çünkü daha 6 haftalıktı, çok yeniydi. Kendi içimde yaşadım. 'İlk bebeklerde olur' dediler."

Sunucu, sözlerine; "İkincisinde teve2'de program yapıyordum. Reklam arasında düşük yaptım. Yayına giremedim, sonra girdim kapanışı yaptım ve hastaneye kaldırıldım. O zaman bebek 7 haftalıktı.

Çok acı bir şey. İkincisinde 'neden?' diyorsunuz. Her şey yolundaydı. Sonra bir ağrıyla, bir anda olan bir şey. Tepki de veremedim. Etrafımı sakinleştirdim" şeklinde devam etmişti.

Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in babası yoğun bakıma kaldırıldı! 'İçim acıyor' - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

magazin magazin haberleri Ezgi Sertel sosyal medya Serdar Sertel