Ünlü sosyal medya fenomeninin mutlu günü! Gelinliği gündem oldu

Ünlü sosyal medya fenomeninin mutlu günü! Gelinliği gündem oldu

Ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu ile yönetmen Burak Yırtar önceki gün nikah masasına oturdu. Tören için sade bir gelinlik modeli seçen Sakallıoğlu beğeni topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin setinde tanışıp üç yıl aşk yaşayan Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar dünyaevine girdi.

Ünlü sosyal medya fenomeninin mutlu günü! Gelinliği gündem oldu - Resim : 1

İkili, dün öğle saatlerinde İstanbul Beşiktaş'taki lüks bir otelde mutluluğa 'evet' dedi.

Ünlü sosyal medya fenomeninin mutlu günü! Gelinliği gündem oldu - Resim : 2

Sadece ailelerinin katıldığı bir törenle evlenen çift, bu haberi sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü sosyal medya fenomeninin mutlu günü! Gelinliği gündem oldu - Resim : 3

Pandemi nedeniyle nikah törenine kimseyi çağırmadıklarını belirten Sakallıoğlu şu ifadeleri kullandı: "İçinde bulunduğumuz süreç özel günlerimizi 50 davetli ile sınırladığından bu mutlu günümüzü iki tarafın da annesi, babası ve şahitleri eşliğinde gerçekleştirdik."

Ünlü sosyal medya fenomeninin mutlu günü! Gelinliği gündem oldu - Resim : 4

"Malum bir yakın akrabayı çağırsaydık, diğerine ayıp olacaktı. Kimse kendini başkasıyla kıyaslamasın, biz mutlu olurken bir başkası kendini değersiz hissetmesin istedik. Şimdiden anlayışınıza ve iyi dileklerinize teşekkür ederiz.”

32 yaşındaki Yasemin Sakallıoğlu'nun sade ve orijinal detaylı gelinliği beğeni topladı. Ünlü fenomene takipçileri tebrik ve beğeni yorumu yağdırdı. 

Ünlü sosyal medya fenomeninin mutlu günü! Gelinliği gündem oldu - Resim : 5

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN EŞİ BURAK YIRTAR KİMDİR?

Elazığ doğumlu olan yönetmen Burak Yırtar, “Vay Başıma Gelenler”, “Babam ve Ailesi”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Acı Aşk”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Sihirli Annem”, “Sevdaluk”, “Lale Devri” gibi birçok dizi ve filmin set arkasında çalıştı. Burak Yırtar ayrıca, “Vay Başıma Gelenler”, “Şen Yuva”, “Bir Bulut Olsam”, “Kuzey Rüzgarı” gibi yapımlarda da oyuncu olarak yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Yasemin Sakallıoğlu