Ünlü şef Somer Sivrioğlu torpil iddiasına ateş püskürdü

Ünlü şef Somer Sivrioğlu torpil iddiasına ateş püskürdü

MasterChef Türkiye jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Batuhan ve Suna'yı torpille yarışmada tuttukları yönündeki iddiaya Twitter hesabından tepki gösterdi.

MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Suna, Kıvanç, Yasin ve Batuhan eleme potasına girdi, yarışmaya veda eden isim ise Suna oldu. Bir süredir Suna'ya torpil uyguladıkları iddia edilen şeflerden Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından gelen yorumları sert bir dille cevapladı. 

Ünlü şef Somer Sivrioğlu torpil iddiasına ateş püskürdü - Resim : 1

SİVRİOĞLU ATEŞ PÜSKÜRDÜ

MasterChef Türkiye jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ne oldu? Batuhan yanımda çalışıyordu, Suna torpilliydi, her şey organizeydi. Üstümüzden prim yapmaya çalışan köpek balığının etrafında dolaşıp artıklarından beslenen parazitler misali kendini fenomen ilan edenler. İnsanların emeğine, başarısına laf atmak bu kadar kolay olmamalı" ifadelerine yer verdi. 

Ünlü şef Somer Sivrioğlu torpil iddiasına ateş püskürdü - Resim : 2

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu. Bu haftaki eleme potasında Yasin, Kıvanç, Suna ve Batuhan yer alıyordu. 21 Kasım 2019 akşamı yapılan eleme oyununda Yasin birinci olurken, Rıfat ikinci oldu. MasterChef Türkiye'de elenen isim ise Suna oldu.

MasterChef Türkiye Somer Sivrioğlu