Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık evleniyor! Düğün tarihini açıkladı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık evleniyor! Düğün tarihini açıkladı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu menajerliğini de yapan nişanlısı Tolga Akış ile evleneceğini açıkladı.

Sevgilisi Tolga Akış'la evlilik planı yapan Zeynep Bastık'ın nikah tarihi belli oldu. Geçen yılın haziran ayında evlenmeyi planlayan ancak pandemi nedeniyle düğünü erteleyen çift, 1 yıl rötarlı olarak nikah defterine imza atacak.

Kır düğünü yapacak olan çiftten Bastık, "7 Temmuz'da evleniyoruz" açıklamasını yaptı.

"BU FOTOĞRAFA EN AZ İKİ KİŞİ DAHA EKLENSİN İSTİYORUM"

27 yaşındaki Zeynep Bastık, Instagram'da sevenlerinin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı bir takipçisinin “En büyük hayaliniz ne?” sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Bastık, "Yaşamım boyunca gücümü iyiye ve iyiden yana kullanabilmek, bir gün ölüp gittiğimde arkamda kalıcı şeyler bırakabilmek ve sevgiyle hatırlanmak istiyorum. Ve bu fotoğrafa en az iki kişi daha eklensin istiyorum. Başka da bir hayalim yok" dedi.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık evleniyor! Düğün tarihini açıkladı - Resim : 1

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir.

2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı.

Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımladı.

Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı.

Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayımladı. Bu coverlar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Zeynep Bastık Tolga Akış magazin haberleri Zeynep Bastık kimdir