Ünlü şarkıcı Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı

Magazin Haberleri

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer akşam saatlerinde fenalaşarak İstanbul Sarıyer'de bulunan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Sanatçının her gün içtiği antidepresan ilaçlarından içerek intihar ettiği iddiası ise menajeri tarafından yalanlandı.

Geçtiğimiz günlerde köpeği 'Hurma'nın vefatıyla sarsılan sanatçının köpeğinin ölümü sonrası sinir krizi geçirdiği ifade edildi. Özer'e sakinleştirici verildiği ve ilaç zehirlenmesi yaşadığı belirtildi. Sanatçının midesinin yıkandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Özer'in, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. 

64 yaşındaki sevilen sanatçı Zerrin Özer, akşam saatlerinde İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Sanatçının menajeri Haluk Şentürk'ün de Zerrin Özer'e ulaşamayıp hastaneye gittiği öğrenildi. Öte yandan midesi yıkanan Özer'in intihar etmiş olabileceği iddia edildi. 

SANATÇININ MENAJERİ ŞENTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Sanatçının menajeri Haluk Şentürk hastaneye giden muhabirlerin kendisine yönelttiği intihar girişimi iddialarına yönelik soruya, ''15 gündür arka arkaya çekim yaptı. Ardından köpeği 'Hurma' öldü biliyorsunuz. Duygusal kadın zaten yorgun düştüğü ve üzüldüğü için böyle oldu. İlaç içme ve intihar girişimi kesinlikle yoktur.'' şeklinde yanıt verdi.

SANATÇININ SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan Özer’in hastanede tedavi altına alındığı ve ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

 

Kaynak: İHA

Zerrin Özer