Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sessiz sedasız evlendi

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sessiz sedasız evlendi

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, iş insanı Gökmen Tanaçar ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Çift, Bebek'te bulunan yalı dairesinde dünyaevine girdi.

Tuğba Özerk, 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile aile arasında gerçekleşen sade bir nikah töreniyle evlendi. Tuğba Özerk’in nikah şahidi menajeri Kemal Arslan olurken, Gökmen Tanaçar’ın şahitliğini ise iş insanı Cemal Şen yaptı.

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sessiz sedasız evlendi - Resim : 1

Ünlü şarkıcı, tasarımı Tuğba Yavuz’a ait iki farklı gelinlik giydi. Özerk, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sessiz sedasız evlendi - Resim : 2

Çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Özerk, balayı sorusuna, "Konserlerim başlıyor. Çeşme'ye gideceğiz ardından da Paris'te balayı yapacağız" dedi.

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sessiz sedasız evlendi - Resim : 3

"ÇİFTLİK HAYALİMİZ VAR"

Düğün hediyesi olarak eşinin bir çiftlik hediye ettiği dedikodularını da doğrulayan Özerk, "Bir hayalimiz var, ilerleyen yıllarda taşınıp, çiftlik hayatı sürmek. Umarım gerçekleştiririz." şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sessiz sedasız evlendi - Resim : 4

"MESAJ ATTIM, SEVGİLİ OLDUK"

Özerk ile tanışmalarının eskiye dayandığını söyleyen Gökmen Tanaçar, bir gece cesaretimi topladım mesaj attım. Sevgili olduk ve evleniyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Tuğba Özerk Gökmen Tanaçar magazin haberleri