Sinan Akçıl: Hayatımda ilk kez birini kaybetme korkusu yaşadım

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programına konuk oldu. Akçıl özel hayatına ilişkin itiraflarda bulunarak, eşi Burcu Kıratlı ile ikinci kez evliliğe iten nedeni canlı yayında açıkladı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Sinan Akçıl oldu. 

 

Sinan Akçıl: Hayatımda ilk kez birini kaybetme korkusu yaşadım - Resim : 1

BURCU KIRATLI İLE İKİNCİ KEZ NEDEN EVLENDİ?

Akçıl, Burcu Kıratlı ile ikinci kez evliliğe iten nedeni açıklayarak "İlişkilerimde ilk kez birini kaybetme korkusu yaşadım. Burcu'ya "Senden vazgeçmediğimi gösteriyorum. Sadece seninle yaşamak istiyorum" niyetini gösterdim. Ve aynı şekilde onun da o sevgisi bizi bu ilişkiye itti. Daha oturan ve güzel bir evliliğimiz var" dedi. 

 

Sinan Akçıl: Hayatımda ilk kez birini kaybetme korkusu yaşadım - Resim : 2

SAADETTİN SARAN'IN ARACINIZA EL KOYDUĞU DOĞRU MU?

Akçıl, "Biz Saadettin abi ile baba-oğul gibiydik. Sonra bir konu hakkında anlaşmazlık oldu. Hiçbir zaman öyle bir problem olmadı. Yanlış bilgi. Aramızda üç kuruşun lafı olmaz. Eskisi gibi samimi değiliz. 3 ay önce falan bir davette karşılaştık sarıldık. Bu kadar" şeklinde konuştu.

ÇOK KONUŞULACAK HALİL SEZAİ AÇIKLAMASI

İstanbul Tuzla'da yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan şarkıcı Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Akçıl, yaşlılara saygı konusuna vurgu yaparak "Onunla karşılaşsak döverdim. Şimdi de karşılaşsak duyarsınız" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı evlilik buket aydın Haber Global magazin haberleri