Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'dan tepki çeken sosyal medya hamlesi

Magazin Haberleri
Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'dan tepki çeken sosyal medya hamlesi

Son olarak Kalp Yarası dizisinde rol alan Gökhan Alkan, daha önce rol arkadaşı olan isimleri tek tek Instagram hesabından sildi.

Meslektaşı Nesrin Cavadzade ile 'Yasak Elma' setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve şimdilerde evlilik hazırlığı yapan Gökhan Alkan, son olarak ATV ekranlarında yayınlanan 'Kalp Yarası' dizisinde başrol oynamıştı.

'KISKANÇLIK KRİZİ' İDDİASI

Geçtiğimiz aylarda da mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift arasında dizi ile ilgili kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüştü. Cavadzade'nin Alkan'ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

Çıkan haberlerinin ardından Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. 39 yaşındaki oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

"Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden PR çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cevabı hak ettiğine kanaat getirdim."

Gökhan Alkan

"Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz" diyen oyuncu, "Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle..." şeklinde konuşmuştu.

Gökhan Alkan Alkan sss

DİZİ BİTTİ, DOSTLUK GİTTİ!

Tüm bu yaşananlardan aylar sonra Gökhan Alkan, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan yakışıklı oyuncu, yer aldığı projenin bitmesiyle dizide rol alan oyuncu arkadaşlarını takipten çıktı.

Bu durum Alkan'ın hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Aralarında; 'Yasak Elma'daki partneri Eda Ece, 'Kalp Yarası'ndaki rol arkadaşları Yağmur Tanrısevsin ve Şenay Gürler’in de bulunduğu birçok ismi takipten çıkan oyuncunun bu hareketine anlam verilemedi.

TEPKİ ÇEKTİ

Daha önce 'Kocamın Ailesi', 'Kalp Atışı', 'Seviyor Sevmiyor', 'Zengin ve Yoksul' gibi yapımlarda rol alan 34 yaşındaki ünlü oyuncunun sosyal medya hamlesi hayranlarının eleştirilerini de beraberinde getirdi.

Rol arkadaşlarını sosyal medyadan takipten çıkan Gökhan Alkan'a, bazı sosyal medya kullanıcılarından; "Tavrı asla profesyonel değil", "Yaptığın hiç etik değil", "Kendi kendine triplere girmiş" gibi yorumlar geldi.

Gökhan Alkan

 

Kaynak: Haber Global TV

Gökhan Alkan sosyal medya magazin magazin haberleri instagram Nesrin Cavadzade