Ünlü oyuncu hastanelik oldu!

Magazin Haberleri
Ünlü oyuncu hastanelik oldu!

Bir döneme damga vuran "Sihirli Annem" dizisinde 'Ceren' karakterine hayat veren, "Selena" dizisinde canlandırdığı 'Leyla' karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Gizem Güven hastanelik oldu.

"Sihirli Annem" dizisinde hayat verdiği 'Ceren' karakteri ile hafızalara kazınan güzel oyuncu Gizem Güven, "Selena" dizisinde de Sinem Kobal ile oynama fırsatı bulmuştu. Bir dönemin çocuk yıldızlarından olan Gizem Güven şimdilerde sosyal medyada ürettiği içeriklerle takipçileri ile buluşuyor.

 Sihirli Annem ve Selena'dan rol arkadaşlarıyla arasındaki bağı hiç koparmayan oyuncu, diğer yandan özel hayatındaki gelişmeler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz yıl futbolcu eşi Caner Turp ile 2 yıl süren evliliğini sona erdiren Gizem Güven, "Vallahi daha mutluyum şu an. Doğru bir karar verdiğimizi düşünüyoruz. Normalde de iletişimimiz kötü ve çirkin değil. Böyle bir durum olmadığı için, şanslı sayıyoruz kendimizi" demişti. Son olarak genç oyuncu sevenlerini korkutan bir paylaşımda bulundu.

Güven, ameliyat olduğunu ve yaşadığı süreci Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu hastanelik oldu! - Resim : 1

Başarılı geçen operasyonun ardından şu sözleri not düştü:

"Ameliyattan çıktım. Gayet güzel geçmiş. Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim."

Bıçak altına yatan Gizem Güven, "Polip ameliyatıydı bu arada" diyerek hastalığı hakkında da bilgilendirme yapmayı ihmal etmedi.

Ünlü oyuncu hastanelik oldu! - Resim : 2

Taburcu olduğu kareyi de paylaşan Güven, "her şey şu anlık yolunda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sihirli Annem Gizem Güven Selena magazin haberleri