Ünlü oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey'den ayrıldı! Veda paylaşımı dikkat çekti

Evlilik Hakkında Her Şey Dizi Haberleri
Ünlü oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey'den ayrıldı! Veda paylaşımı dikkat çekti

Fox TV'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'de altı bölüm süren konuk oyunculuğu sona eren Engin Hepileri, 'Koray' karakterine böyle veda etti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hayat verdiği 'Koray' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Engin Hepileri, Instagram hesabından kadına karşı şiddete yönelik farkındalık mesajı yayınladı.

"SİZLERDEN HAKLI TEPKİLER ALDIM"

Ünlü oyuncu, "Bu güzel yolculukta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizi ilgiyle izleyen izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Sizlerden haklı tepkiler aldım; Koray gibi meymenetsiz bir adamı oynadığım için. Benim görevim böyle bir karakteri en iyi şekilde canlandırmak. Çünkü bu adamlar gizlenseler de, gerçekler, aramızdalar ve oldukça çoklar. Belki durumun ciddiyetinin farkına varır da hep birlikte haykırırız" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey'den ayrıldı! Veda paylaşımı dikkat çekti - Resim : 1

ENGİN HEPİLERİ KİMDİR?

Engin Hepileri, 3 Mart 1978 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Ortaokulu ve liseyi İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde okuyan oyuncu Tiyatro ile bu yıllarda tanıştı. Lise yıllarında Devlet Tiyatroları’nın dört oyununda rol aldı.

1996 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı.

1998 yılında ise “Anlat Şehrazat” müzikalinde ve Tiyatro Fora’da “Ölümsüzler” oyununda rol aldı.

2002 yılında aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini oyunculuk eğitimi üzerine yapmaya başladı ve 2005 yılında mezun oldu.

1998 yılından beri Kent Oyun yapan Engin Hepileri, 2008 yılında Israel Horowitz‘in “Kuyruk” adlı oyununu yöneterek yönetmenliğe de başlamış oldu.

2011-2012 yıllarında TRT Okul Kanalında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan kültür-sanat programında sunuculuk görevini yaptı.

Engin Hepileri, 2010 yılında evlendiği Ayşe Topçu’dan 2014 yılında boşandı. 2015 yılında kendisi gibi oyuncu Beyza Şekerci ile evlenen Engin Hepileri’nin bu evlilikten bir çocuğu bulunmaktadır.

Ünlü oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey'den ayrıldı! Veda paylaşımı dikkat çekti - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Evlilik Hakkında Her Şey Evlilik Hakkında Her Şey dizi dizi dizi haberleri Fox fox dizileri Engin Hepileri