Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı! Michael Madsen'in 26 yaşındaki oğlu vefat etti

Magazin Haberleri
Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı! Michael Madsen'in 26 yaşındaki oğlu vefat etti

Quentin Tarantino'nun yönettiği Rezervuar Köpekleri filmiyle parlayan ünlü oyuncu Michael Madsen'n oğlu Hudson Madsen, yaşadığı Hawaii'de vefat etti.

Birçok unutulmaz filmde oynayan ama en çok Quentin Tarantino'nun yönettiği Rezervuar Köpekleri filmiyle hafızalara kazınan Michael Madsen, evlat acısıyla sarsıldı. Madsen'ın 26 yaşındaki oğlu öldü.

'ŞÜPHELİ İNTİHAR'

Madsen'in oğlu Hudson'ın cansız bedeni eşiyle birlikte yaşadığı Hawai'nin Oahu adasındai evinde bulundu. Hudson Lee Madsen, başından vurulmuş olarak bulundu. Olay yerinde inceleme yapan polis durumu "şüpheli intihar" olarak nitelendirdi.

Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı! Michael Madsen'in 26 yaşındaki oğlu vefat etti - Resim : 1

AFGANİSTAN'DA GÖREV YAPMIŞ

Michael Madsen'ın beş çocuğundan biri olan Hudson Madsen, eşi Carlie ile birlikte Hawai'de yaşıyordu. Genç yaşta hayatını kaybeden Hudson Madsen'ın Facebook paylaşımlarına bakılırsa genç adam ABD ordusunda hizmette bulunduğu sırada bir süre Afganistan'da bulunmuştu.

Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı! Michael Madsen'in 26 yaşındaki oğlu vefat etti - Resim : 2

TARANTINO'NUN VAFTİZ OĞLUYDU

Hudson Madsen, Oscar ödüllü yönetmen Quentin Tarantino'nun da vaftiz oğluydu. Hudson'ın babası Michael Madsen ile Tarantino, aralarında Rezervuar Köpekleri ve Kill Bill serisinin de bulunduğu birçok filmde birlikte çalışmıştı.

BEŞ ÇOCUK BABASI

64 yaşındaki Michael Madsen'ın, oyuncu DeAnna Madsen ile evliliğinden Hudson dışında 25 yaşında Calvin, 16 yaşında Luke adında iki oğlu daha bulunuyor. Madsen, eski eşi Jeannine Bisignano'dan da 31 yaşında Christian ve 27 yaşında Max adında çocukları da bulunuyor.

Kaynak: Diğer

magazin magazin haberleri ABD Quentin Tarantino