Ünlü oyuncu Engin Yüksel'in 2 yaşında hayatını kaybeden oğlunun hastalığı ortaya çıktı

Magazin Haberleri Hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Engin Yüksel'in 2 yaşında hayatını kaybeden oğlunun hastalığı ortaya çıktı

Ünlü dizi oyuncusu Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu Çınar Aziz hayatını kaybetti. Oyuncunun oğlunun epilepsiye bağlı yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Tiyatro ve sinema oyuncusu olarak çeşitli projelerde rol alan, Kaygısızlar dizisindeki rolüyle geniş kitlelerce tanınan ve aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapan Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu hayatını kaybetti. 2 yaşındaki Çınar Aziz'in uzun süredir epilepsi rahatsızlığıyla mücadele ettiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Engin Yüksel'in 2 yaşında hayatını kaybeden oğlunun hastalığı ortaya çıktı - Resim : 1

Sayısız dizi ve film projesinin yanı sıra seslendirme sanatçılığı yapan Engin Yüksel ve eşi, 1 Ekim 2020'de ikiz bebek bekledikleri müjdesini almıştı. Bir kız bir erkek bebekleri dünyaya gelen çift, doğumdan bir süre sonra oğullarının epilepsi hastası olduğunu öğrendi. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden minik Çınar Aziz, 1 Ekim'de hayata gözlerini yumdu.

"YAŞAMANIN ZORLUĞUNU SENİ YİTİRDİĞİM VAKİT ANLADIM"

Acı haberi Instagram hesabından duyuran Engin Yüksel, "1 Ekim 2020 annenizin ve benim size hamile olduğunu öğrendiğimiz gün ve tarih. 1 Ekim 2023. 28 ay boyunca vermiş olduğun yaşama savaşını bıraktığın gün. Canım oğlum yaşamak ne zormuş be, bunu seni yitirdiğim vakit anladım. 'Ne dündü be, ne gündü' dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin. Emanetin kalbimizin başımızın üstüne. Ben ve biz ve can dostlarım seni çok sevdik. Seni, beni, bizi var eden benden, bizden çok sevdi seni. Huzurunda uyu, ben de senin huzurunda uyuyacağım oğlum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Engin Yüksel'in 2 yaşında hayatını kaybeden oğlunun hastalığı ortaya çıktı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Engin Yüksel çınar aziz epilepsi hayatını kaybetti magazin haberleri