Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, 7 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu

Magazin Haberleri
Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, 7 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu

Oyuncu Dağhan Külegeç, 7 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Tuğba Aytaş ile nikah masasına oturdu. Sosyal medyadan nikah töreninden karelerini yayınlayan oyuncu, paylaşımına "Resmileşti" notunu düştü.

Kavak Yelleri dizisindeki Efe rolüyle hafızalara kazınan ve sonrasında Lise Defteri, Hırsız Polis, Kiraz Mevsimi, Dokuz Oğuz ve Yeni Gelin gibi dizilerde oynayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz sene evlilik yolunda ilk adımı atarak 6 yıllık sevgilisi Tuğba Aytaş ile nişanlanmıştı. Çift, önceki gün de sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, 7 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Geçtiğimiz ay ilişkilerinin 7. yılını kutlayan ikili, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gözlerden uzak bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Törenden kareleri Instagram hesabından yayınlayan Külegeç, "Resmileşti" notunu düştü. Ünlü oyuncu nikahında gömlek ve ceket tercih ederken, Tuğba Aytaş'ın kot pantolon ve çiçek desenli gömlek giymesi dikkat çekti. 

 

Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, 7 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu - Resim : 2

Külegeç'in paylaşımına ünlü oyunculardan da tebrik yorumu geldi.

Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, 7 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu - Resim : 3Ünlü oyuncu Dağhan Külegeç, 7 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Dağhan Külegeç Tuğba Aytaş nikah magazin haberleri