Ünlü oyuncu Çiğdem Batur'dan Kurtlar Vadisi Kaos açıklaması

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur'dan Kurtlar Vadisi Kaos açıklaması

Ekranların en çok izlenen yapımlarından Kurtlar Vadisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeniden ekrana dönecek olan yapımla ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımları arasında olan Kurtlar Vadisi'nde Savcı Leyla'yı canlandıran oyuncu Çiğdem Batur, uzun bir aradan sonra Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeniden ekrana dönecek olan dizide yer alacağı iddialarına ilk kez cevap verdi.

Çiğdem Batur, takipçilerinden gelen "Kurtlar için geri dönecek misin?" sorusuna, "Bu konudaki her haberde adım var fakat doğruluk payı yok" yanıtını verdi. 

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur'dan Kurtlar Vadisi Kaos açıklaması - Resim : 1

KURTLAR VADİSİ KAOS KONUSU NE?

Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde dizi hakkında şu detayları paylaştı:

"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız.

Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız." 

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur'dan Kurtlar Vadisi Kaos açıklaması - Resim : 2

Şaşmaz, dizinin iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: 

"Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim."

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Necati Şaşmaz'ın açıklamaları sonrası merakla beklenen Kurtlar Vadisi'nin ekrana dönüş tarihi ve yeni oyuncuları henüz belli olmadı. Yapımcıdan gelecek açıklama bekleniyor. Dizinin henüz çekimleri başlamadı ve dolayısıyla herhangi bir fragmanı da yayınlanmış değil. 

Kaynak: Haber Global TV

Kurtlar Vadisi Çiğdem Batur Necati Şaşmaz