Can Yaman, yeni dizisi Sandokan'a böyle hazırlanıyor

Son dönemin popüler oyuncularından Can Yaman, kondisyonunu korumak ve İtalyan dizisi Sandokan’ın çekimlerinde zorlanmamak için sporu artırdı.

Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle adını yurt dışında da duyuran oyuncu Can Yaman, İtalyan yapımı Sandokan dizisinde rol alacak.

Can Yaman, yeni dizisi Sandokan'a böyle hazırlanıyor - Resim : 1

Can Yaman, kült klasik İtalyan dizisi "Sandokan"ın yeniden çevriminde 19. yüzyılın sonlarına ait kurgusal bir korsanı canlandıracak.

Can Yaman, yeni dizisi Sandokan'a böyle hazırlanıyor - Resim : 2

Şu sıralar yeni dizisinin heyecanını yaşayan Yaman, hem Sandokan’ın çekimlerinde zorlanmamak hem de kondisyonunu korumak için sporu artırdı.

Can Yaman, yeni dizisi Sandokan'a böyle hazırlanıyor - Resim : 3

Sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaşan oyuncu, beğeni topladı.

Can Yaman, yeni dizisi Sandokan'a böyle hazırlanıyor - Resim : 4

31 yaşındaki oyuncunun,10 bölüm olarak tasarlanan 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin euro (yaklaşık 925 bin TL) alacağı konuşuluyor.

SANDOKAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Sandokan, İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kurgulanan, 19. yüzyılın sonlarından kalma hayali bir korsandır. Maceraları ilk olarak 1883 yılında yayımlanır. Sandokan 11 macera romanının baş kahramanıdır. O, Güney Çin Denizi’nde “Malezya Kaplanı” olarak bilinir. Sandokan romanda geçen bir korsandır. Çok farklı projelere konu olmuştur. Film ve dizileri çekilmiştir.

Her dizi ve film farklı konular üzerine yoğunlaşmıştır. Hatta Sandokan karakterine insan üstü özelliklerin verildiği yapımlarda vardır. Ancak akla ve mantığa en çok uyan 1964 yılın yayınlanan Büyük Sandokan isimli filmdir. Bu filmde İngiliz Deniz Donanması Sandokan’ın şehrini ablukaya alır. Sandokan’ın ailesini katleder. Sandokan bu olay üzerine bir korsan çetesi kurar ve misilleme yapmak için harekete geçer. İngiliz Donanma komutanı Hillock’un yiğeni Mary Ann’i kaçırır. Mary Ann ile Sandokan arasında ilerleyen zamanlarda bir aşk yaşanır. 

 

Can Yaman sosyal medya can yaman instagram Sandokan dizisi İtalya can yaman sandokan dizisi magazin magazin haberleri Sandokan dizisi