Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın 6 yıla kadar hapsi istendi

Karaköy'de polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen Furkan Çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi Ayşegül Çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Furkan Çalıkoğlu'nun 6 suçtan toplam 22 yıl 1 aya kadar hapsi istenirken, Ayşegül Çınar'ın ise 6 yıla kadar hapsi istendi.

İstanbul Karaköy'de bir otelin restoranında yüksek sesli konuştuğu için kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine direnen daha sonra da olay yerine gelen polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen Furkan Çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi Ayşegül Çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucu düzenlenen iddianamede, Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu ‘şüpheli’ sıfatıyla, aralarında polis ve otel görevlilerinin yer aldığı 14 kişi de ‘müşteki’ sıfatıyla yer aldı.

ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAKLAR

Her iki şüphelinin pişmanlıklarını dile getirdikleri belirtilen iddianamede, Ayşegül Çınar hakkında ‘görevli memura hakaret’, ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçlarından 1 yıl 10 aydan 6 yıla kadar hapis istendi.

Olay sonrasında çıkarıldığı mahkemece 30 Haziran’da tutuklanan Furkan Çalıkoğlu hakkında ise ‘görevli memura hakaret’, ‘silahla tehdit’, ‘görevi yaptırmamak için direnme’, ‘mala zarar verme’, ‘silahla yaralama’ suçlarından toplam 5 yıl 9 aydan 22 yıl 1 aya kadar hapis talep edildi.

Şüpheliler, iddianame kabul edilirse İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: DHA

Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu Karaköy magazin