Ünlü model Kate Moss'un uyku anını gösteren video 17 bin dolara satıldı

Ünlü model Kate Moss'un uyku anını gösteren video 17 bin dolara satıldı

90'lı yıllara podyumda damga vuran ünlü model Kate Moss, bir hayır kurumu için uyku anını gösteren bir video çalışması yaptı. NFT şeklinde satışa çıkarılan video için bir hayranı, 17 bin dolar (yaklaşık olarak 143 bin TL) ödedi.

47 yaşındaki Moss, ruh sağlığı hayır kurumu Gurls Talk için 3 videosunu satışa çıkardı. Modelin bir videosu kısa süre içerisinde satıldı.

Bunlardan biri olan 'Sleep With Kate' (Kate ile Uyku) adlı video çalışması, çevrimiçi açık artırmaya çıkarıldı. Dikkat çeken çalışma için Moss'un bir hayranı 5.1699 Ethereum, yani 17 bin dolar ödedi. Uyku videosunun bir kısmı With Foundation adlı NFT satış sitesinde yer alsa da görüntünün tamamı, sadece satın alan kişiye verildi.

Ünlü model Kate Moss'un uyku anını gösteren video 17 bin dolara satıldı - Resim : 1

2 VİDEOSU DAHA AÇIK ARTTIRMAYA ÇIKACAK

Ünlü modelin Walk With Kate (Kate ile Yürüyüş) ve Drive With Kate (Kate ile Seyahat) adlı iki NFT daha açık artırmaya çıkarılacak. Videoları çeken sanatçılar, kendilerini "kişisel ve kamusal olan alanda ikon fikrini keşfetmeye" adadıklarını söyledi.

The Sun gazetesinin haberine göre, "Sanat benim için daima anla ilgilidir" açıklamasını yapan model, "Zaman hiçbir zaman yeterli olmayan bir şeydir. Ve kimseyi beklemez. Kimin bir anımı sahiplenmek isteyeceği fikri ilgimi çekiyor" dedi.

DAHA FAZLASINI KAZANMAK İSTİYOR

Ünlü model ayrıca "Bu çalışmanın ihtiyacı olan başkalarına yardım etmek için kullanılabileceği fikrine de bayıldım. Umarım daha fazlasını kazanabilirim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

kate moss nft