Ünlü model Cara Delevingne hayır için vajinasını satışa çıkardı

Ünlü model Cara Delevingne hayır için vajinasını satışa çıkardı

Dünyaca ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne, hayır yapmak için vajinasının NTF'sini satışa çıkarmıştı. Cara Delevingne'in bu hamlesi ailesini kızdırdı. 28 yaşındaki modelin ailesi, kızına adeta ateş püskürdü.

Manken ve oyuncu Cara Delevingne, hayır yapmak için vajinasının NTF'sini satışa çıkarmıştı. Cara Delevingne'in bu hamlesi ailesini kızdırdı. Ünlü mankenin annesi Pandora Delevingne ve babası Charles Delevingne'nin kızına karşı tavır aldığı iddia edildi. 

28 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne, İngiltere'de tanınmış bir ailenin kızı. Güzel oyuncunun ablası da kendisi gibi model ve büyük markalarla çalışmış bir isim.

HAYIR YAPMAK İÇİN VAJİNASININ NTF'SİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Güzel model, NTF'lerin son zamanlarda elde ettiği başarılardan etkilendi ve hayır yapmak için harekete geçti. Ünlü isim, Instagram hesabında paylaştığı bir video ile vajinasının NTF'sini satışa çıkardığını duyurmuştu.

Kadınların güçlendirilmesini, COVID yardımını, LGBTQIA+ örgütlerini, çevresel nedenleri ve mücadeleyi destekleyen vakfı için para toplamak amacıyla “türünün tek örneği NFT” olarak açık artırmaya çıkarıldığını belirtti.

KIZLARIYLA KONUŞMUYORLAR

İngiliz basınının iddiasına göre; Cara Delevingne'in bu hamlesi ünlü mankenin annesi Pandora Delevingne ve babası Charles Delevingne'nin kızdırmış. Pandora Delevingne ve Charles Delevingne'nin bir süredir kızlarıyla konuşmadıkları öne sürüldü.

"KENDİ KARARLARIMI VEREBİLECEK BİR YAŞTAYIM"

Cara Delevingne'in yakın çevresine, "Ailemin bana karışmayı hakkı yok. Kendi kararlarımı verebilecek bir yaştayım" dediği ve bir süre daha anne ve babasına mesafeli olacağı iddia edildi.

28 yaşındaki Cara Delevingne, geçtiğimiz yıllarda seks oyuncakları tasarımı ve satışına başlamıştı. Seks oyuncakları işini ek işi olarak gördüğünü dile getiren ünlü model, bu işi çok sevdiğini söylemişti.

Cara Delevingne magazin