Ünlü modacıya bıçaklı tehdit! Soluğu savcılıkta aldı

Ünlü modacıya bıçaklı tehdit! Soluğu savcılıkta aldı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarını yönettiği influencer M. Ö. tarafından tehdit edildi. Ardından evinin posta kutusunda kağıda sarılı bıçak bulunca soluğu savcılıkta aldı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarının yöneticisi influencer M. Ö. tarafından "Seninle bir yerde denk geliriz. Seni Gökhan değil, Allah bile kurtaramayacak" şeklinde tehdit edildi.

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre, Bu tehdidin ardından evinin posta kutusunda kağıda sarılı bir bıçak gören modacı, soluğu savcılıkta alarak suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Saraçoğlu, geçen gün savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Süreç, Sarçoğlu'nun sosyal medya hesaplarının yönetilmesi için Ö. ile anlaşmasıyla başladı.

Ünlü modacıya bıçaklı tehdit! Soluğu savcılıkta aldı - Resim : 1

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İlk çalışmalarını Hande Yener için yaptı. Ardından Nükhet Duru için kostümler hazırladı. Heute Couture atölyesinde Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın, Nükhet Duru, Sibel Can, nazan Öncel gibi isimler için çalışmıştır.

2011 yılında Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile birlikte Sen Yeter Ki İste adlı program yapmıştır.

Dubai'de mağazası bulunmaktadır.

2010 yılında Selçuk Yentur ile evlenip 2012'de boşanmıştır. 2014 yılında yeniden evlendikten sonra 2015'te boşanmıştır. 11 Ocak 2018'de ise Yentur ile nişanlanmıştır. 2011 doğumlu Aslan Yentur adında bir oğlu vardır.

TV8 ekranlarında hafta içi günlük olarak yayınlanan Doya Doya Moda adlı programda jüri üyeliği yaptı. 

Gülşah Saraçoğlu magazin haberleri