Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu değişimiyle şaşırttı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu değişimiyle şaşırttı

'Doya Doya Moda' programının jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu'nun değişimi takipçilerini şaşırttı. "Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle 'yüz nakli yaptırdım' diyebilirim" açıklamasında bulunan Saraçoğlu'nun estetiksiz hali merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında yaptırdığı estetikleri samimiyetle itiraf eden ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, "Göz altlarıma yeni dolgu yaptırdım. Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle ‘yüz nakli yaptırdım’ diyebilirim. Botokslarım var. Kaz ayaklarına müdahale, dudak dolgusu bir tık elmacık kemiğinde botoks var. Göğüslerimi 18 Eylül’de yeni yaptırdım iki ay önce... Ben estetiği seviyorum, doğal olan hiçbir şeyi sevmem. Bunu söyleyebilecek kadar da doğal bir kadınım" demişti.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu değişimiyle şaşırttı - Resim : 1

2021'nin yaz aylarına özel mayo koleksiyonu hazırlayan Gülşah Saraçoğlu'nun sosyal medya hesabından tasarımlarıyla verdiği pozların ardından, modacının estetiksiz hali merak konusu oldu. İşte, 39 yaşındaki Saraçoğlu'nun yıllar içindeki değişimi...

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu değişimiyle şaşırttı - Resim : 2

"DOĞAL HALİMİ UNUTTUM"

Ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy'un sosyal medyadan takipçilerine yaptığı, "Doğduğumdan beri aynı burnu kullanıyorum" açıklaması üzerine Gülşah Saraçoğlu, "Ben de doğduğum halimi unuttum" diyerek dikkat çekmişti.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu değişimiyle şaşırttı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Gülşah Saraçoğlu estetik Doya Doya Moda