Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni araçlarına servet ödedi

Cem Yılmaz
Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni araçlarına servet ödedi

Lüks araçlara düşkünlüğüyle bilinen Cem Yılmaz, garajına iki yeni otomobil daha ekledi. Ünlü komedyenin yeni araçlarına 9 milyon ödediği konuşuluyor.

Garajında milyonluk araçları bulunan komedyen Cem Yılmaz, koleksiyonuna iki son model spor otomobil daha kattı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni araçlarına servet ödedi - Resim : 1

47 yaşındaki komedyen, ünlü bir markanın 3 milyon TL değerindeki elektrikli aracını ve yine aynı markanın 6 milyon TL değerindeki farklı bir modeldeki aracını satın aldı. Yılmaz, iki lüks otomobile yaklaşık 9 milyon TL ödedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni araçlarına servet ödedi - Resim : 2

Yeni araçlarını garajına çeken Cem Yılmaz, elektrikli otomobilinin plakasını, soyadının baş harfini simgeleyen 'YY' yapmayı tercih etti.

LEVENT'TEKİ EVİNDE YANGIN ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz'ın Levent'teki 3 katlı villasının bodrum katında, jeneratör odasındaki elektrik panosunun tutuşması sonucu yangın çıktı. 

O sırada evde bulunan ünlü komedyen ve yardımcısı, yükselen dumanları fark ederek itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni araçlarına servet ödedi - Resim : 3

"ÇOK BÜYÜTÜYORSUNUZ HADİSEYİ"

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında bilgi alan Cem Yılmaz, basın mensuplarına "Ben evdeydim zaten. Jeneratörde yangın çıkmış. Yangın neyden çıkmış ben de bilmiyorum. Ustalar çalışıyor zaten aşağıda. Çok büyütüyorsunuz hadiseyi. Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. İtfaiye geldi sağ olsunlar söndürdüler" dedi.

Bir basın mensubunun "Herhangi maddi zarar var mı?" şeklindeki sorusu için Cem Yılmaz, "Yani bu kısmını..." diyerek ayrıldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni araçlarına servet ödedi - Resim : 4

TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Cem Yılmaz, yangınla ilgili olarak Twitter hesabından da açıklama yaptı. Yılmaz, "Evimde, bahçedeki jeneratörde elektrik kontağından yangın çıktı. Sağ olsun itfaiye çabucak geldi söndürdü. Herhangi bir büyük hasar vs yok. Soranlara teşekkür ederim. Gayet iyiyim. Geçmiş olsun dilekleriniz ve esprileriniz için teşekkür ederim. İTFAİYE 110" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz Cem Yılmaz haberleri magazin haberleri