Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek

'Bizim Hikaye', 'Sen Çal Kapımı', 'Elif' gibi dizilerde rol alan Melisa Döngel'in babası tarafından istismar edildiği iddia edilmişti. 21 yaşındaki oyuncuya destek yağdı. Ünlü isimler de Döngel'le ilgili duygularını paylaştı.

Antalya’da 2 küçük kardeşin anneleri, üvey babaları ve onların arkadaşları tarafından cinsel istismara uğramasıyla ilgili Elmalı davasında anne ve üvey babanın tahliye edildiğinin duyulması kamuoyunda geniş yankı uyandırmış, karara #ElmalıDavası etiketiyle binlerce kişi tepki göstermişti.

Türkiye'yi derinden sarsan olayın ardından, oyuncu Hafsanur Sancaktutan ve Seray Kaya gibi isimler maruz kaldıkları istismar olaylarını ifşa etmişti.

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek - Resim : 1

Son olarak 'Bizim Hikaye', 'Sen Çal Kapımı', 'Elif' gibi dizilerde rol alan oyuncu Melisa Döngel'in öz babası tarafından istismara uğradığı iddia edildi. Genç oyuncunun, kendi yaşadıklarını yaşamaması amacıyla 17 yaşındaki kız kardeşinin velayeti için cezaevindeki babasıyla mahkemelik olduğu da sosyal medyaya yansıdı.

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek - Resim : 2

Birkaç yıl önce yaşanan olayın izlerini silmeye çalışan Melisa Döngel’in şu sıralar cezaevinde yatan babasının kendisine açtığı dava ile başı dertte. Oyuncu, kendi yaşadıklarını yaşamaması için 17 yaşındaki kız kardeşinin velayetini almak için huhuk mücadelesine başladı... 

Melisa Döngel'in verdiği mücadele sosyal medyanın gündemine oturdu. 21 yaşındaki oyuncuya  Yalnız Değilsin Melisa Döngel etiketi altında binlerce destek mesajı atıldı. Ünlü isimler de Melisa Döngel'e destek oldu... İşte o mesajlardan bazıları... 

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek - Resim : 3

KEREM BÜRSİN

"Canım Melisam hep yanındayım, senin için hep buradayım!"

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek - Resim : 4

DEFNE SAMYELİ

"Gücünü, artan başarılarını alkışlayacağımız günleri heyecanla bekliyorum. 

Hayata duyduğumuz güveni önce anne-babadan alıyoruz. Ya da alamıyoruz… Böyle bir travmadan silkelenip hayata sarılan, küçük kız kardeşine hem anne hem baba olmak için çalışan Melisa Döngel!"

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek - Resim : 5

NESLİHAN YELDAN

Bunu çok iyi biliyorsun zaten… #YalnızDeğilsinMelisaDöngel

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek - Resim : 6

ELÇİN AFACAN

Tabi ki! Hem anne hem baba olmak için elinden geleni yapan, üstelik bunu birçok anne ve babadan iyi yapan bir genç kadınsın! Tabii ki!

Ünlü isimlerden babasının istismarına uğradığı iddia edilen Melisa Döngel'e destek - Resim : 7

ATAKAN IŞIKTUTAN

Bazı insanlar 7 yaşındayken 17 yaşında olmak zorunda kalır. Bazı insanlar herkese sevgi dolu olurken kendilerine sevgi gösterilmesini yadırgar. Kimi zaman abla, kimi zaman anne, kimi zaman en iyi arkadaş, dost, kardeş her şey. Sonradan eklenemeyecek tek şey vicdan ve ahlak olur insana. Sen benim görüp görebileceğim en vicdan sahibi ve en ahlaklı insanlardan birisin. Dışardan yargılamanın çok kolay olduğu bu günlerde senin içini ve temiz kalbini bilen biri olarak sadece kardeşine değil çoğu arkadaşına da aileden fazlası olduğunu iyi biliyorum. Belki kan bağı kardeşliği kağıt üzerinde resmiyete bağlar ama benim senin için hissettiğim kan bağının, kardeşliğin kağıda ihtiyacı yok. İlk tanıştığımız gün nasıl benimseyip sevdiysem seni, şu an üzerine katarak daha çok seviyorum. İyi ki benim kardeşimsin ve iyi ki hala mükemmel bir insansın. Seni çok seviyorum ve her zaman yanındayım. Bu sadece lafta değil, hep böyle...

Kaynak: Haber Global TV

Bizim Hikaye Sen Çal Kapımı Aşk Mantık İntikam Melisa Döngel magazin haberleri