Ünlü isimlerden anlamlı hareket... Tema Vakfı'na bağış yapmaya başladılar

Ünlü isimlerden anlamlı hareket... Tema Vakfı'na bağış yapmaya başladılar

Turizm merkezleri başta olmak üzere Türkiye'nin genelinde başlayan ve 21 noktada devam eden yangınların söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Yanan bölgelerdeki ağaçlar için harekete geçen birçok ünlü isim Tema Vakfı'na bağışta bulundu.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan yangın başta olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanında başlayan yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor. 

Şehir merkezlerine doğru gelen yangınların kontrol altına alınması için çalışmalar devam ederken ünlü isimler de bir yandan harekete geçti.

Ünlü isimlerden anlamlı hareket... Tema Vakfı'na bağış yapmaya başladılar - Resim : 1

Peş peşe sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan ünlü isimler, Türkiye'de etkili olan orman yangını için fidan bağışı yapmaya başladı. Yanan ormanların eski haline kavuşmasını isteyen ünlü isimler, konser gelirini ve aylık kazançlarını Tema Vakfı'na bağışlamaya başladı.

REFİKA BİRGÜL

'Bu ay YouTube'dan gelecek izlenme gelirimizin tamamını Tema Vakfı'na bağışlıyoruz.'

KAAN SEKBAN

'9 Ağustos Harbiye Açıkhava gösterimizin tüm gelirini Tema'ya başlıyoruz.'

YASEMİN SAKALLIOĞLU

'30 Temmuz akşamı gerçekleştirecek olduğum gösterimin gelirini Tema Vakfı'na bağışlamaya karar verdim. İnsan dediğin, doğasıyla, ağacıyla, hayvanlarla bir bütün olabildiğinde insandır. Şu güzel ülkemizin başına gelen son kötü şey olmasını diliyorum.'

BÜLENT SERTTAŞ

'30 Temmuz Cuma Yalıkavak'ta yapacağım programın tüm gelirini Tema'ya başlıyorum. Güzel ülkemin bir daha böyle bir felaket yaşamaması temennisiyle.'

CÜNEYT ÖZDEMİR

'Türkiye'nin dört bir yanındaki yangınlar içimizi yakarken, haber yapmanın ötesinde YouTube ekibi olarak Tema'ya 2 bin fidan bağışlıyoruz.'

BERFU YENENLER

500 fidan bağışlayan Yenenler, "Hadi hep birlikte Tema Vakfı'na bağışlarımızı iletelim. Birlikte o yanan ormanları yeniden yeşertelim" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Tema Vakfı magazin haberleri Murat Boz orman yangını Murat Boz