Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları

Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yurt genelinde kutlanıyor. Ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla günün anlam ve önemine vurgu yapıyor.

Ünlü isimler 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sosyal medya hesaplarından verdikleri mesajlarla kutladı.

IŞIN KARACA

Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları - Resim : 1

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Yeniden terimizi akıta akıta emek verdiğimiz günlere kavuşmak umudu ile..."

DOĞA RUTKAY

 

Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları - Resim : 2

"Hakları için ölenlere minnet ve şükran, akan tere selam ve saygı ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun! Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü!"

PELİN ÖZTEKİN

Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları - Resim : 3

8 Mart tarihinde babası Rasim Öztekin'i kaybeden oyuncu Pelin Öztekin de 1 Mayıs'ı Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımla kutladı.

BEHZAT UYGUR

Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları - Resim : 4

Behzat Uygur da Charlie Chaplin'in filminden bir sahneyi takipçileriyle paylaşarak "1 Mayıs ve Charlie Chaplin. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlu olsun" notunu düştü.

SEDA SAYAN

Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları - Resim : 5

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Instagram hesabından "1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun" yazılı bir görsel paylaştı.

NİLGÜN BELGÜN

Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları - Resim : 6

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve hastalığı zor da olsa atlatan usta oyuncu Nilgün Belgün de '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlamayı ihmal etmedi.

Kaynak: Haber Global TV

1 mayıs 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü