Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi

Magazin Haberleri

Balıkesir Burhaniye Kaymakamlığı'nın 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Zeytinli Rock Festivali'ne izin vermemesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Kaymakamlığın bu kararına ünlü isimler de tepki gösterdi.

Balıkesir Burhaniye Kaymakamlığı, vatandaşların şikayeti üzerine 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Zeytinli Rock Festivali'ne izin vermedi. Festivalin bir hafta kala iptal edilmesi Twitter'da gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi.

Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi - Resim : 1

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Organizasyon şirketinin Burhaniye Kaymakamlığı’na 17-21 Ağustos 2022 tarihlerinde planlanan Zeytinli Rock Festivali için yaptığı başvuru uygun görülmedi. Kaymakamlığın organizasyon şirketine gönderdiği resmi yazıda şöyle denildi;

“Milyon Yapım Organizasyon Firması olarak 17-21 Ağustos tarihlerinde İlçemiz Ali Çetinkaya Mahallesi 2554. Caddesi No: 41 adresinde bulunan alanda düzenlemeyi planladığınız Kamplı Zeytinli Rock Festivali talebiniz, daha önceki yıllarda yakın bölgede düzenlediğiniz Zeytinli Rock festivalilerinde yaşanan güvenlik, asayiş, trafik, çevre sorunları, ortaya çıkan bu tür istenmeyen durumlar dolayısıyla vatandaşlarımız tarafından yapılan yoğun şikayet ve yakınmalar göz önüne alınarak; kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemiştir.”

ÜNLÜ İSİMLER TEPKİ GÖSTERDİ

Bir hafta kala iptal edilen Zeytinli Rock Festivali, Twitter'da gündem oldu. İptal kararı Twitter'da ilk sıralara yerleşirken festival katılacakların yanı sıra ünlü isimlerden de tepki yağmaya başladı.

İşte o tepkilerin bazıları...

MOĞOLLAR

 Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi - Resim : 2

MOR VE ÖTESİ

Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi - Resim : 3

HAKAN ÖZOĞUZ

Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi - Resim : 4

GRİPİN

Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi - Resim : 5

UFUK BEYDEMİR

Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi - Resim : 6

GANİ MÜJDE 

Ünlü isimler, Zeytinli Rock Festivali'nin iptal edilmesine tepki gösterdi - Resim : 7

Kaynak: Haber Global TV

Zeytinli Rock Festivali Zeytinli Rock Festivali 2022 Zeytinli Rock Festivali iptal edildi Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi Burhaniye Kaymakamlığı