Ünlü Hollywood yıldızı Drew Barrymore sokakta yalın ayak dolaştı

Ünlü Hollywood yıldızı Drew Barrymore sokakta yalın ayak dolaştı

Dünyaca ünlü oyuncu Drew Barrymore, New York sokaklarında yalın ayak yürürken objektiflere takıldı. 46 yaşındaki yıldızın, hijyen olmayan yolda ayakkabısız yürümesine anlam verilemedi.

Charlie'nin Melekleri filminin yıldız oyuncusu Drew Barrymore, New York’daki evinden çıkarken görüntülendi. 46 yaşındaki ABD'li oyuncu, sokakta uzun süre ayakkabısız dolaştı. Barrymore, ayakkabısızdı ancak koronavirüse karşı pembe bir maske takmayı ihmal etmedi.

Ünlü Hollywood yıldızı Drew Barrymore sokakta yalın ayak dolaştı - Resim : 1

Bir dönem filmlerinden daha çok özel hayatıyla gündeme gelen başarılı oyuncuyu yalın ayak halde halde sokakta görenler kısa süreli şaşkınlık yaşadılar.

Ünlü Hollywood yıldızı Drew Barrymore sokakta yalın ayak dolaştı - Resim : 2

ARTIK SETLERDE OLMAK İSTEMİYOR!

1984 yılında Altın Küre'ye de aday olan Drew Barrymore, 'Charlie'nin Melekleri' ve 'Donnie Darko' filmlerinde de rol almıştı.

Ünlü Hollywood yıldızı Drew Barrymore sokakta yalın ayak dolaştı - Resim : 3

Öte yandan 50 First Dates, ET ve Never Been Kissed gibi yapımlardaki rolleriyle sevilen Barrymore, artık setlerde olmak istemediğini açıklamıştı.

Ünlü Hollywood yıldızı Drew Barrymore sokakta yalın ayak dolaştı - Resim : 4

Andy Cohen'in radyo programına katılan ünlü yıldız, kariyeri hakkında konuşurken, "Dürüst olmak gerekirse artık bir film setinde olmak istemiyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

New york