Ünlü gazeteci sordu: Tarkan hakkındaki bu gerçeği öğrenince özür dileyecek misiniz?

Ünlü gazeteci sordu: Tarkan hakkındaki bu gerçeği öğrenince özür dileyecek misiniz?

Müzik dünyası için sosyal medyada başlatılan akıma dahil olmadığı için eleştirilen Tarkan'ın, 2020'de payına düşen telif gelirlerini almayarak işsiz kalan müzisyenlere destek olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen akıma dahil oldu. Tilbe, Twitter hesabından evden şarkı söyleyerek sanatçı dostlarına çağrıda bulundu. İlk pası Kış Güneşi şarkısını söyleyerek Megastar Tarkan'a attı. Ancak Tarkan bu isteği geri çevirdi.

Tilbe, "Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba..." ifadelerini kullandı.

Tarkan ise akımın amacını anlamadığını söyleyerek Yıldız Tilbe'yi reddetti. Tarkan, "Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver” ifadesini kullandı.

Ünlü isimler, Yıldız Tilbe’ye ret yanıtı veren Tarkan’ı, pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlere duyarsız kalmakla suçladı.

Ünlü gazeteci sordu: Tarkan hakkındaki bu gerçeği öğrenince özür dileyecek misiniz? - Resim : 1

İŞSİZ MÜZİSYENLERE YARDIM ETTİ 

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, ‘İşsiz müzisyenlere Tarkan’dan gizli destek’ başlığıyla yayımlanan yazısında Megastar ile ilgili bilinmeyen bir gerçekten bahsetti. Eyüboğlu, pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlere yardım eden Tarkan için şu ifadeleri kullandı:

“Tarkan ve Sezen Aksu’nun da aralarında bulunduğu MSG üyesi bazı sanatçılar, 2020 yılında paylarına düşen telif gelirlerini almayıp, pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenlere dağıtılmasını istedi.

Bu sanatçıların MSG’den bir isteği vardı, o da bu operasyonun gizli tutulması.

Düne kadar Tarkan’ı, “Aç müzisyenlerin çığlığına kulaklarını tıkayan ‘Şımarık’. O müzisyenler sayesinde ‘Megastar’ oldun” diye eleştirenler, bu gerçeği öğrendikten sonra özür diler mi? Bekleyip göreceğiz.”  

Kaynak: Haber Global TV

Tarkan tarkan haberleri Pandemi Ali Eyüboğlu magazin haberleri