Ünlü astrolog Hande Kazanova'dan 2022 burç yorumları... Hangi burç evlenecek?

Magazin Haberleri

Ünlü astrolog Hande Kazanova, Haber Global'de yayınlanan Poster'in yeni bölümüne konuk oldu. Kazanova, 2022 yılının astroloji şifrelerini ve önemli tarihleri paylaştı. Peki, 2022'de hangi burç evlenecek, Hande Kazanova tüm merak edilenleri yanıtladı.

Narmin Balayeva’nın sunuculuğunu üstlendiği Poster yeni bölüme Astrolog Hande Kazanova konuk oldu. Ünlü astrolog, 2022'de burçların yaşamında hangi alanlarda değişimler olacağını anlattı. İşte Hande Kazanova'nın 2022 yılı için burç yorumları...

Ünlü astrolog Hande Kazanova'dan 2022 burç yorumları... Hangi burç evlenecek? - Resim : 1

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU

Koç ve yükselen Koç burçları, bu yıl bol para kazanacaklar. 11 Mayıs’tan sonra ise şanslı bir döneme girecekler.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU

30 Nisan – 16 Mayıs tarihlerine yakın doğanlar bu yıl çok hızlı gelişmeler yaşayabilir. Özellikle çevre değişimlerine açık olacaklar…. Evlilik ve ilişkiler ise 2022 yılı boyunca hayatlarının merkezinde olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU

İkizler ve yükselen ikizler burcunun kariyer alanında hızlı gelişmeler söz konusu. 11 Mayıs’tan sonra ise yer, çevre ve önemli iş değişimlerine açık olacaklar. Ağustos 2022’den sonra onlar için hızlı bir dönem olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları, seyahat edecek ve değişik ortamlarda bulunacaklar. 2022 yılının ikinci yarısı ise kariyer ve meslek alanlarında hızlı adımlar atacaklar.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU

Aslan burçları için bu yıl maddi konular büyük önem taşıyacak. Özellikle şubat ayında ilişkiler alanında önemli adımlar atabilirler. Mart ayında parasal konularda hızlı gelişmeler olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Başak burçları için 2022 evlilik yılı. İlişkiler ve evlilikle ilgili çok şanslı adımlar atacaklar. Bu anlamda 2 Mart’taki yeni ay çok önemli olacak. Kariyer hayatlarında ise yılın 2. yarısından sonra önemli gelişmeler yaşayabilirler. 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU

Bu yıl çok çalışacaklar. Ayrıca, sanatsal faaliyetlerini artıracaklar. Beraber çalıştıkları insanlardan yarar görebilirler. 11 Mayıs’tan sonra ise evlilik yolunda bir adım atabilirler.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU

Akrepler bu yıl aşk, keyif ve mutluluk yaşayacaklar. Diğer taraftan şanslı da olacaklar. Yılın 2. yarısında ise iş hayatlarında yapılması gerekenlerin peşine düşecekler.  Bu sene tutulmalardan aldıkları etkilerle ilişkilerle ilgili önemli kararlar alacaklar.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU

11 Mayıs’a kadar emlakla ilgili her türlü girişimde şanslı olacaklar. Bu tarihten sonra ise aşka daha fazla düşkün olacaklar.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU

Oğlak ve yükselen Oğlak burçları için 2022 girişim yılı olacak. Satış, tanıtım, reklam ve pazarlama gibi faaliyetlerde öne çıkacaklar. Dijital alanlarda şanslı olacaklar. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar yakalayacaklar. Yılın 2. yarısı yer değiştirebilirler veya uygun fiyatlı bir gayrimenkul satın alabilirler.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI

11 Mayıs’a kadar bol para kazanacaklar. Bu tarihten sonra ise Kova’lar hem iletişim hem de girişim yönünde çok hızlı bir dönüşüm yaşayacaklar. Kendi güçlerini etraflarındaki insanlara net bir şekilde gösterecekler. Aşk hayatlarıyla ilgili ise 27 Ağustos’tan sonra önemli gelişmeler yaşayacaklar.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU

2022, Balık ve yükselen Balık burçlarının yılı. 11 Mayıs’a kadar tadını çıkarsınlar. Bu tarihten sonra sonbahar aylarına kadar maddi konularda fırsatlar yakalayacaklar.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Kazanova 2022 astroloji yorumları hande kazanova astroloji yorumları 2022'nin en şanslı burçları Haber Global poster