Ünlü astrolog Hande Kazanova 5 Nisan 2022'ye dikkat çekmişti... O gün bugün

koronavirüs

Yeni yılın ilk günlerinde Haber Global canlı yayınına katılan Astrolog Hande Kazanova, 2022 yılında koronavirüsle olan sınavımızı ve astrolojiye göre bizi neyin beklediğini anlatırken 5 Nisan tarihine dikkat çekmişti. O gün geldi.

Hande Kazanova, yeni yıla girmeden önce Haber Global ekranlarında 2022 yılını değerlendirmişti.

Kazanova çarpıcı yorumlarda bulunmuş ve 5 Nisan 2022 tarihine dikkat çekmişti. 

İşte Hande Kazanova'nın merak uyandıran  o açıklamaları:

Koronavirüsün yeni yılda da devam edeceğini belirten Kazanova, Ocak ayı ve Şubat'ın ilk haftalarını tehlikeli bulduğunu ancak 5 Nisan'da bir etkileşimin devreye gireceğini ve o döneme biraz dikkat etmek gerektiğini söylemişti.

2022'nin yaz aylarından sonra rahata ereceğimizi belirten Hande Kazanova tam anlamıyla rahata Mart 2023'te ulaşacağımızı, Satürn'ün Kova burcundan çıkmasıyla rahata ereceğimizi belirtmişti. 

Peki 5 Nisan'da yani bugün ne olacak? Hande Kazanova'dan yeni açıklamalar

5 Nisan'da Mars Satürn kavuşumu devreye girecek. Peki bu ne anlama geliyor... Hande Kazanova Youtube kanalından yaptığı açıklamada: "Hızla ani beklenmedik olaylara açık olabiliriz. Mars ile Satürn kavuşması çok önemli astrolojide. Bunlardan bir tanesi 30 Mart haftasında 2020 yılında pandemiden kaynaklı olarak dünyada durma enerjisi devreye girmişti. Şimdi bir kez daha aynı burçta olması çok görülen bir olay çünkü her iki yılda bir Mars ve Satürn kavuşuyor ama ikisi de 2 yıl önce Kova burcunda kavuşmuştu. Bir türlü buradan çıkamadılar ve yeniden Mars, Satürn'ü yakaladı ve aynı burçta yani Kova burcunda yeniden kavuşum gerçekleşecek. Kariyer, meslek, iş ile ilgili konular, ekonomiyle ilgili konuların önem kazandığı bir dönem olacak. Pandemiyle ilgili yeniden bazı konuların devreye girmesi söz konusu olabilir. Bitti gibi bakılıyor ama önümüzdeki dönem başka salgın hastalıklar ya da dijital alandan gelebilecek zararları da içeriyor olabilir. Uzayla, elektrikle, elektronikle, elektrik kesintileri, insan haklarına saldırılar gibi konularda bir durma enerjisi var. Böyle zamanlarda hayatın akışıyla restleşmemek gerekiyor. Durmamız gerekiyorsa durmalıyız.

İki kötücül gezegen var. Bunlardan biri enerjimizi yöneten Mars diğeri de kısıtlamalar ve engellerle bağlantılı Satürn."

Kaynak: Haber Global TV

Hande Kazanova 2022 astroloji yorumları koronavirüs 2022 koronavirüs hande kazanova astroloji yorumları 5 Nisan 2022'de ne olacak