Ünal Bey karakteri EDHO'ya nasıl veda etti?

Ünal Bey karakteri EDHO'ya nasıl veda etti?

Ünal Kaplan karakteri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tarık Ünlüoğlu'nun vefat etmesinin ardından dizinin senaryosunda da öldü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncu dizideki  Ünal Kaplan rolünde de bir süre hasta olarak oynamıştı. Sevenlerini korkutan Tarık Ünlüoğlu, diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bir süredir hastanede tedavi altında olan ünlü oyuncudan 1 Ekim'de kötü haber gelmişti. Tarık Ünlüoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de öldü.

EDHO 142. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır.

Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutuldu. Birlikte yol alıp alamayacaklarından emin olmak isteyen Hızır, Behram'a, daha önce birlikte çalıştığı örgütlerle savaşması emrini verdi. Feyyaz'ın gözünü korkutacak olan bu sınavın sonucu, tüm masa üyelerinin hayatını etkiledi.

Haşmet, centilmence savaşmayarak, ailenin kadınlarına dokunma cüreti gösteren Meftunlarla ilgili öğrendiklerini Hızır'dan saklayamadı.

Hızır ise öğrendiği bu gerçek karşısında sessizliğini korusa da, emri uygulayan Bülent Meftun'un cezası tabii ki kesildi. Böylece Çakırbeyliler ve Meftunlar arasında geçen sessiz savaşta durumlar bir süreliğine eşitlendi.

ÜNAL KAPLAN ÖLDÜ

Hızır dört bir taraftan saldırmaya çalışan düşmanlarının arkasına aldıkları Altan'la da karşı karşıya geldi. Ünal Kaplan'ın öldüğünü öğrendiği bu karşılaşmada, vatanını, milletini satan bir hain olmak yerine, bir haininin namlusunun ucunda korkusuzca can verebileceğini bir kere daha kanıtladı.

Ünal Bey karakteri EDHO'ya nasıl veda etti? - Resim : 1

EDHO "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" Tarık Ünlüoğlu