Umut Akyürek isyan etti: "Her gün estetik yaptırmıyorum"

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Umut Akyürek isyan etti: "Her gün estetik yaptırmıyorum"

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, "Ben her gün estetik yaptırmıyorum" diyerek isyan etti.

Geçirdiği estetik işlemler sonrası Angelina Jolie’ye benzetilen Umut Akyürek, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu. 

"HEP GÜZEL BİR KADINDIM"

Hakkında sürekli estetik yaptırdığına dair çıkan haberlere isyan eden sanatçı "Hep güzel bir kadındım, eli yüzü düzgün bir kadındım. Konservatuvar döneminde de kalın dudaklı ve dudaklarından utanan bir kızdım" dedi.

Umut Akyürek isyan etti: "Her gün estetik yaptırmıyorum" - Resim : 1

"ESTETİĞİM YOK DEMEDİM"

Akyürek "Dudaklarım küçük dursun diye içeriden boyuyordum. Bir kere ben 'Estetiğim yok' demedim ki, burnum estetik, dişlerimi de yaptırdım, alın daraltma yaptırdım. Bunların dışında estetiğim yok" dedi.

Umut Akyürek isyan etti: "Her gün estetik yaptırmıyorum" - Resim : 2

"ALIN DARALTMA ÇOK BASİT BİR OPERASYON"

Öte yandan Akyürek, alın daraltma ameliyat sonrası yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ameliyatım başarıyla geçti, geceyi hastanede geçirdim. Her şey yolunda. Sizler merak edip sordunuz. Alın daraltma ameliyatı geçirdim. Yurt dışından çok fazla talep var. Ülkemizde de yeni yeni duyulmaya başladı. Çok basit bir operasyon, bir saat sürdü. Bir şişlik, ödem morarma da yok. Merak edenlere çok teşekkür ediyorum."