Ümit Erdim'den 'kilo' eleştirilerine yanıt: Elimde kapı gibi belgem var!

Ümit Erdim'den 'kilo' eleştirilerine yanıt: Elimde kapı gibi belgem var!

Bir yıl önce geçirdiği mide ameliyatı ile sık sık hem magazin hem de sosyal medya gündemine gelen Ümit Erdim, 'Sibel Arna ile Sırrı Nedir' adlı YouTube kanalına konuk oldu. Oyuncu, programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim, kariyerine oyunculuğun yanı sıra rallici ve sunucu olarak kariyerine devam ediyor.

"2010 senesinde 142 kiloya kadar çıkmıştım. Şimdi 68 kiloyum" diyen Erdim, Sibel Arna'ya dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

"'HASTALIKLI GÖZÜKÜYORSUN' TANTANASINI KAPATALIM!"

Erdim, "Ameliyat olalı tam bir yıl oldu. Doktorum defalarca söyledi. İlk yıl çöküş yılı, her hasta dibe vuruyor, ben de vurdum ve 66,5 kiloyu gördüm. Şimdi çıkış dönemine geçtim. İkinci senenin ortasında 73-75 bandına gelmem öngörülüyor, o da ideal. Yani artık 'hastalıklı gibi gözüküyorsun' tantanasını kapatalım. Pilotluk eğitimi için zorlu bir sağlık testinden geçtim. Elimde kapı gibi belgem var. Ben çok sağlıklıyım ve mutluyum."

Ümit Erdim'den 'kilo' eleştirilerine yanıt: Elimde kapı gibi belgem var! - Resim : 1

"OYUNCULUKLA İLGİLİ BİR DERDİM YOK"

"Beş yıldır oynamak isteyeceğim hiçbir diziden teklif almıyorum. Çünkü birilerinin adamı değilim. Lobicilik, adamcılık, kollamacılık Türkiye'nin kanser hücresi oldu. Sırf iş almak için hayat şeklimi değiştirmem, aile yapımı bozmam. Gece gezmiyorum, içki içmiyorum, sabah 6'da o ünlü gece kulübünden çıkmıyorum diye işimi kaybedeceksem ben ona da tamamım. Günün sonunda para bir yerden kazanılabilir, az ya da çok. Oyunculukla ilgili bir derdim yok. Sistemin ve sektörün bana ihtiyacı yoksa tamam abi! Gidip kimsenin kapısı aşındıracak değilim."

"BEN AHMET'İ DIŞARIDA SEVİYORUM"

2008 senesinden beri Ahmet Kural ile dost olduğunu belirten Erdim, "Ahmet'le hiç aynı sete girmeyi düşünmedim. Birbirimizin oyuncu olduğunu unutmuş olabiliriz. Bence orada bana ihtiyaç yok. Ahmet ile Murat'ın bir ikilik mekanizması var. Ahmet beni yanına almak isteyebilir, o ikililiği bozarım ben. Olmaz yani. Bugüne kadar da Ahmet'e dönüp hiç sormadım. O samimiyetim var halbuki. 'Ben niye yokum bu projede?' hiç demedim. Bu saatten sonra istese de oynamam. Ben Ahmet'i dışarıda seviyorum, Ahmet'le mesai yapmama gerek yok."

Ümit Erdim Ahmet Kural Sibel Arna