Ukrayna'dan Haluk Levent'e konser teklifi!

Magazin Haberleri
Ukrayna'dan Haluk Levent'e konser teklifi!

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği, sanatçı Haluk Levent'e Kırım Türkü sanatçı Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu. Haluk Levent teklife yanıtını sosyal medya aracılığıyla verdi.

2016 yılında Eurovision şarkı yarışmasında birinci olan Kırım Türkü şarkıcı Jamala, Ukrayna'dan gelerek Türkiye'ye sığınmıştı. Ukrayna Büyükelçiliği, Haluk Levent'e Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu.

"ÖZGÜRLÜK ŞARKILARI SÖYLEMEK İSTER MİSİNİZ?"

Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya'nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla birlikte Türkiye'ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?" denildi.

İşte büyükelçiliğin hesabından yapılan o paylaşım;

HALUK LEVENT'TEN YANIT GECİKMEDİ

Ukrayna Büyükelçiliği'nin teklifine Haluk Levent'ten yanıt geldi. Twitter'da Levent'in hesabını yöneten ekibi, "Haluk abimizin cevabı. “Kesinlikle ! Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı. Şarkılar insan ayrımı yapmaz. Şarkılar sınır dinlemez. Bu konser bence çok güzel olur.” paylaşımını yaptı.

İşte o tweet:

 

Kaynak: Haber Global TV

Haluk Levent Jamala magazin magazin haberleri