Uğur Dündar'dan Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Uğur Dündar'dan Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Geçtiğimiz ay evinde düşerek beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Reha Muhtar'ın tedavisi sürüyor. Gazeteci Uğur Dündar, meslektaşı Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Gazeteci Reha Muhtar, birkaç hafta önce İstanbul'da evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmış, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Uğur Dündar, meslektaşı Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklamada bulundu. Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden Dündar, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:
"Sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı yattığı hastanede ziyaret ettim. Doktorları; süratle iyileştiğini, artık rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirttiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur."

Uğur Dündar'dan Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında açıklama - Resim : 1

NİLÜFER KIZIYLA BİRLİKTE ZİYARETE GİTTİ

Tedavisi devam eden Reha Muhtar'ı eski hayat arkadaşı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı geçtiğimiz haftalarda hastanede ziyaret etmişti.

Nilüfer Yumlu, "Reha Bey iyi. Gayet iyi... Daha da iyi olacak. Zamana ihtiyaç var biraz. Şu anda iyi. Oturuyordu. Sohbet ettik" demişti. Usta sanatçı, sözlerine "Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağıyla ilgili bir şey söylemiyorlar henüz... " diye devam etti.