Ufuk Bayraktar hakkında yeni iddia: "Dayı" filminin setinde iki çalışana sözlü ve fiziksel taciz uyguladı

Ufuk Bayraktar hakkında yeni iddia: "Dayı" filminin setinde iki çalışana sözlü ve fiziksel taciz uyguladı

Eşini aldattığı haberiyle gündeme gelen Ufuk Bayraktar, Dayı filminin setinde meydana gelen olaylar nedeniyle bir kez daha manşetlerde. Oyuncunun sette makyöz ve kuaföre sözlü ve fiziksel taciz uyguladığı, onları tehdit ettiği iddia edildi...

Sinema Televizyon Sendikası, makyöz Alev Ünal Nayir ve kuaför Metin Tektaş'ın Dayı filminin Adana'da devam eden çekimleri sırasında Ufuk Bayraktar'ın fiziksel ve sözlü tacizine uğradığını öne sürdü.

Ufuk Bayraktar hakkında yeni iddia: "Dayı" filminin setinde iki çalışana sözlü ve fiziksel taciz uyguladı - Resim : 1

Sendikanın sosyal medyadan yaptığı duyuru şöyle: 

Ufuk Bayraktar hakkında yeni iddia: "Dayı" filminin setinde iki çalışana sözlü ve fiziksel taciz uyguladı - Resim : 2

Zeki Demirkubuz'un Kader filmiyle çıkış yaptıktan sonra Ezel, Girdağ, Dağ gibi yapımlarda rol alan Ufuk Bayraktar, yakın zamanda eşini aldattığı haberiyle gündeme gelmişti. 

Kocasının bir başka kadınla samimi yazışmalarını ifşa eden Merve Bayraktar, hemen sonrasında da eşi Ufuk Bayraktar'ın bu yazışmaların ortaya çıkmasının ardından kendisine attığı barışma mesajlarını açıklamıştı.

Yıllar önce karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu gerekçesiyle yargılandığı davada hüküm giyen oyuncu, kesinleşen 6 aylık cezasını Silivri Cezaevi'nde çekmiş, Mart 2019'da tahliye edilmişti.

Ufuk Bayraktar