Twitch, 2021 yılının en çok izlenen yayıncılarını açıkladı! Listede Türk yayıncı da var

Magazin Haberleri
Twitch, 2021 yılının en çok izlenen yayıncılarını açıkladı! Listede Türk yayıncı da var

Twitch'te 2021 yılı boyunca en çok izlenen yayıncıların listesi yayınlandı. Paylaşılan isimler arasında Amerika'da yaşayan HasanAbi olarak bilinen Türk asıllı Twitch yayıncısı Hasan Doğan Piker de yer alıyor.

Popüler canlı yayın platformu Twitch'in 2021 yılı boyunca en çok izlenen yayıncıların listesi StreamCharts sitesinde yayınlandı. Paylaşılan listenin birinci sırasında 269 milyon saat ile Kanadalı yayıncı 'xQc' yer alırken listede Türk asıllı bir yayıncı da yer almaktadır.

2021 YILI BOYUNCA EN ÇOK İZLENEN YAYINCI

2021 yılı boyunca en çok izlenen yayıncıların paylaşıldığı listede Twitch'in kralı olarak bilinen Felix ‘xQc’ Lengyel, 269 milyondan daha fazla saat izlenerek farkla 2021 yılının en popüler yayıncısı oldu. xQc'nin istatistikleri geçen yıla göre yayında 50 saat daha az geçirmesine rağmen yüzde 78'lik bir artış yaşadı.

Twitch, 2021 yılının en çok izlenen yayıncılarını açıkladı! Listede Türk yayıncı da var - Resim : 1

TÜRK YAYINCI 80 MİLYON SAAT İZLENDİ

Twitch'te HasanAbi olarak bilinen Amerika'da yaşayan Türk asıllı yayıncı Hasan Doğan Piker, 2021 yılının en iyi içerik üreticileri ve en çok izlenen yayıncı sıralamasında 80.8 milyon saat izlenerek dokuzuncu sırada yer aldı. HasanAbi canlı yayınlarında çoğunlukla siyaset üzerine yorumlar yaptığı için yayın süresinin çoğunu 'Sadece Sohbet' kategorisinde geçirmektedir.

Twitch, 2021 yılının en çok izlenen yayıncılarını açıkladı! Listede Türk yayıncı da var - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Twitch