Ne yapacağını şaşırdı! Survivor İsmail'e büyük şok!

Ne yapacağını şaşırdı! Survivor İsmail'e büyük şok!

TV8'de yayınlanan Survivor'ın son bölümünde Acun Ilıcalı, İsmail Balaban'a "Eğer istiyorsan sana nişanlın Gamze ile görüşme hakkı vereceğiz." dedi. İsmail ne yapacağını şaşırarak "Ben izniniz olursa annemle konuşmak istiyorum" cevabını verince herkes şaşkına döndü.

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Survivor yarışmasının 27 Nisan 2021 akşamı oynanan İletişim ödülünde İsmail Balaban ve annesinin konuşması dikkat çekti. İzleyicilerin akıllarına İsmail Balaban'ın nişanlısı geldi. Gamze Atakan hakkında bilgiler araştırılıyor. 

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Biz bu konuyla ilgili değerlendirme yaptık. Eğer istiyorsan sana Gamze ile görüşme hakkı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

"GAMZE DEĞİL, ANNEM İLE KONUŞMAK İSTİYORUM"

Survivor yarışmacısı İsmail Balaban ise annesiyle konuşmak istediğini belirterek, " Ben izniniz olursa annemle konuşmak istiyorum. Annemin söylediği net. İmkanım varsa annemle konuşmak istiyorum." açıklamasında bulundu.

SURVİVOR İSMAİL BALABAN KİMDİR?

Survivor İsmail Balaban 1.80 metre boyundadır. Survivor iSMAİL 33 yaşındadır, 1987 yılında Antalya'da doğmuştur.Survivor İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban'dır. Kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir. Türk Pehlivan olan İsmail Balaban 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edildi.

Survivor İsmail Balaban'ın annesiyle olan fotoğrafı sosyal medyada beğeni rekoru kırıyor. 

Ne yapacağını şaşırdı! Survivor İsmail'e büyük şok! - Resim : 1

Survivor TV8 İsmail Balaban