TV8 28 Kasım 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti?

MasterChef Türkiye
TV8 28 Kasım 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti?

tv8'in popüler yarışması MasterChef Türkiye 2021'in 28 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı ve MasterChef'ten elenen isim belli oldu.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu Masterchef Türkiye, dün akşam 122. bölümüyle ekrana geldi. 2 aşamalı eleme oyunu oynayan yarışmacılar, bir hafta daha MasterChef Türkiye 2021'de kalmak için kıyasıya mücadele etti.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI SEÇİLDİ

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda bireyselliği kazanan Eren, Görkem'i eleme adayı yaptı. Takım oylamasında ise haftanın 2. eleme adayı Pelin oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, Safanur'u eleme adayı yaptı. Takım oylamasında Mert, haftanın dördüncü eleme adayı seçildi.

Haftanın son dokunulmazlık oyununu ise kırmızı takım kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı Eren kazanınca geriye kalan Hasan ve Araz direk eleme adayı oldu.

TV8 28 Kasım 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti? - Resim : 1

HASAN, GÖRKEM VE MERT ELEMEDEN KURTULDU

MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Görkem, Pelin, Safanur, Mert, Araz ve Hasan eleme gecesinde şeflerin verdiği pancar ile en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. Tadımların sonunda ise en lezzetli yemekleri yapan Görkem, Mert ve Hasan bir hafta da MasterChef Türkiye'de kalmayı garantiledi.

TV8 28 Kasım 2021 MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te dün akşam kim gitti? - Resim : 2

HAYALLERİNE VEDA ETTİ

İkinci tura kalan Safanur, Pelin ve Araz, Daniel Zanna'nın özel tarifi olan tris di primi yemeğini yapmaya çalıştı. Tadım sonrasında ise şeflerin ortak kararıyla ise bu hafta MasterChef'ten elenen isim Pelin oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu Danilo Zanna MasterChef magazin magazin haberleri