Şefler kararını verdi: İddialı yarışmacı MasterChef'e böyle veda etti!

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri
Şefler kararını verdi: İddialı yarışmacı MasterChef'e böyle veda etti!

tv8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye 2021'in 26 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecandı. Ünlü şeflerin eleme adaylarına verdiği puanların ardından MasterChef'ten elenen isim belli oldu. İşte detaylar…

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu Masterchef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar, bir hafta daha MasterChef Türkiye 2021'de kalmak için kıyasıya mücadele etti.

Ocak ayında final yapacak olan MasterChef 2021’de haftanın eleme adayları Burcu, Hasan ve Mert yarışmaya devam edebilmek için iki ayrı turda tezgah başına geçti. Şeflerin oylamasında ise en düşük puanı alan yarışmacı MasterChef Türkiye 2021'e veda etti.

Şefler kararını verdi: İddialı yarışmacı MasterChef'e böyle veda etti! - Resim : 1

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021’DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Burcu, Mert ve Hasan eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Yarışmanın ilk etabında yarışmacılar, şeflerin verdiği sebzelerden güzel tabaklar çıkarmaya çalıştı. İlk etap sonunda şefler tadım yaptı ve performansa göre yarışmacıları puanladı.

Eleme turunun ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Somer Sivrioğlu'nun imza yemeği olan Kilis pie isimli yemeği yapmaya çalıştı. Oldukça zorlu bir yemekle karşılaşan yarışmacılar, ünlü şefin tarifine en çok benzeyen yemeği yapmaya çalıştı. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler tadım yaparak yarışmacıları puanladı.

Şefler kararını verdi: İddialı yarışmacı MasterChef'e böyle veda etti! - Resim : 2

İki tur sonunda şeflerden en yüksek puanı alan Hasan gecenin birincisi oldu ve MasterChef'ten elenmekten kurtuldu.

Şeflerin oylamaları sonucunda Burcu toplamda 32, Mert ise 30 puan aldı. Böylece MasterChef Türkiye'den elenen son yarışmacı Mert Yılmaz oldu.

Şefler kararını verdi: İddialı yarışmacı MasterChef'e böyle veda etti! - Resim : 3

"ADIN GİBİ MERT BİR ADAMSIN"

Mehmet Yalçınkaya Mert'e övgüler yağdırarak "Adaletli bir adamsın, adın gibi Mert bir adamsın. Gerektiğinde çıkışlarını yaptın. Burada geldiğin yer az değil yedinci oldun. İyi ki buraya geldin. Ben de seninle gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu Danilo Zanna MasterChef magazin